Bitcoin en Ethereum verliezen, Stellar (XLM) ziet koers stijgen

 
 

Eergisteren hebben we een enorme cryptocrash gezien. De Bitcoin koers zakte tot onder de $6400 dollar en altcoins als Ethereum en Ripple verloren meer dan 15 procent van hun waarde. Vandaag zien we de Bitcoin en Ethereum koers opnieuw verliezen. Stellar (XLM) ziet haar koers wel stijgen.
Bitcoin

Bitcoin (BTC) ziet klein verlies

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $6454 dollar. Dat is een fractie minder dan 24 uur geleden. Toen lag de BTC koers namelijk rond de $6455 dollar. Dat betekent dat we de BTC koers vandaag met 0,04 procent zien dalen. Deze daling is natuurlijk relatief want we hebben de Bitcoin koers de afgelopen dagen een enorme duikeling zien maken. Wij verwachtten vandaag een herstel, maar dit blijft vooralsnog uit.

 

bitcoin koers

 

Koop Bitcoin | IDEAL


ethereum logoEthereum (ETH) koers zakt onder $220

De Ethereum (ETH) koers ligt op het moment van schrijven rond de $19 dollar. 24 uur geleden lag de prijs van 1 ETH token nog rond de $225 dollar. Dat betekent dat we de Ethereum koers met ongeveer 3 procent zien dalen vandaag. Ethereum is een van de grote cryptocurrencies die de meeste klappen krijgt. In een maand tijd verliest de grootste cryptocurrency bijna de helft van haar waarde.

Veel investeerders verwachten dat de koers niet veel verder kan dalen. Toch weten wij dat nog niet zo zeker. Alleen als je veel risico durft te nemen is Ethereum op dit moment een goede aankoop.

 

ethereum koers

 

Koop Ethereum | IDEAL


stellar-lumens-logoStellar koers stijgt met 4 procent

Stellar (XLM) is een van de enige cryptocurrencies die winst boekt vandaag. Op het moment van schrijven ligt de Stellar koers rond de $0,2075 dollar. Een dag geleden lag de XLM koers nog rond de $0,1986 dollar. Dat betekent dat we de Stellar prijs vandaag met zo’n 4 procent zien stijgen.

 

stellar koers, xlm koers

 

Een teken van sterkte dus van de op 5 na grootste cryptocurrency. Dat XLM een van de enige grote cryptocurrencies is die winst boekt is een goed teken voor Stellar investeerders. De verwachting is dan ook dat de Stellar steeds meer dominantie gaat veroveren.

 

Koop Stellar (XLM) | IDEAL


Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

 

Live Crypto koersen

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken