Nieuws, Trending

Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen lijken crash afgeslagen te hebben


Vandaag, maandag 10 december zien we dat de cryptocurrency markt weer groen kleurt. De Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen stijgen weer en lijken een verdere crash afgeslagen te hebben.

Vandaag, maandag 10 december zien we dat de cryptocurrency markt weer groen kleurt. De Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen stijgen weer en lijken een verdere crash afgeslagen te hebben.


Bitcoin (BTC) stijgt weer en lijkt weg omhoog te zijn ingeslagen

Na een desastreuze week waar de cryptocurrency koersen naar een nieuw dieptepunt zijn gezakt verhandelt Bitcoin op het moment van schrijven rond de $3558 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 Bitcoin nog rond de $3513 dollar. Dat betekent dat de munt met zo’n 1,5 procent is gestegen. 

Dat gezegd hebbende ligt de BTC prijs nog altijd 10 procent lager dan een week geleden. Als we naar de maandelijkse prestaties gaan kijken is het nog veel dramatischer. De Bitcoin koers ligt 45 procent lager dan een maand geleden. Ondanks de dramatische resultaten zijn we vandaag positief gestemd. BTC lijkt vandaag stand te houden en dat betekent volgens ons dat er een grote kans is dat de koers de aankomende weken waar wat gaat stijgen. Bitcoin | IDEAL


Ripple (XRP) koers stabiel

De koers van de op één na grootste cryptocurrency, Ripple, is vandaag stabiel. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,307 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs rond dezelfde prijs. De wekelijkse en maandelijkse grafieken van Ripple zijn vergelijkbaar met die van de Bitcoin. Toch heeft Ripple goed stand gehouden. Veel altcoins hebben namelijk nog veel grotere verliezen meegemaakt.Koop Ripple | IDEAL


Ethereum koers maakt kleine stijging mee

De op twee na grootste cryptocurrency, Ethereum (ETH) ziet de afgelopen twee dagen een flinke prijstoename. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Ethereum token rond de $92,6 dollar. 3 dagen geleden lag de prijs nog rond de $82 dollar. Dat betekent dat ETH de afgelopen dagen een sterk herstel heeft meegemaakt. 

Wel ziet de altcoin een enorm maandelijks verlies van meer dan 55 procent.Koop Ethereum | IDEAL