Nieuws, Trending

Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen stijgen


De koersen van de belangrijkste cryptocurrencies stijgen weer. De Bitcoin en xrp koersen stijgen met zo’n 3 procent en ETH ziet zelfs een stijging van 10 procent.


Bitcoin (BTC) gaat hoogstwaarschijnlijk weer $4000 testen

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3845 dollar. 24 uur geleden lag de BTC koers nog rond de $3760 dollar. Dat betekent dat de Bitcoin koers vandaag met iets meer dan 2 procent is gestegen. De grootste cryptocurrency heeft weer een stijgende lijn ingezet vanaf 1 januari rond 8 uur ‘s avonds.

Door de nieuwe koersstijging is de kans groot dat Bitcoin opnieuw de $4000 dollar grens gaat testen. Als investeerder is het belangrijk deze grens goed in de gaten te houden. Als de Bitcoin hier doorheen weet te breken is de kans groot dat 2019 positief van start gaat.

 Ethereum is weer de grootste altcoin

Opnieuw is Ethereum de munt die het beste presteert. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum prijs rond de $151 dollar. 24 uur geleden lag de ETH koers nog rond de $136 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 10 procent is gestegen.

Doordat de munt de afgelopen tijd zo goed presteert heeft het de plek als grootste altcoin weer overgenomen van Ripple. Ethereum is alweer $800 miljoen dollar meer waard dan XRP.

 Ripple (XRP) stijgt met 3,3 procent

Ondanks dat Ripple ingehaald is door Ethereum als grootste altcoin stijgt ook de XRP prijs. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,368 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $0,356 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 3,3 procent is gestegen. Een volgend punt om op te letten is rond de $0,40 dollar.