Nieuws, Trending

Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen Zakken in elkaar


De cryptocurrency markt kleurt vandaag weer donkerrood. De Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen verliezen 3 tot 6 procent.


Bitcoin prijs daalt met 3 procent

Na meer dan een week lang stabiel te hebben gehandeld zien we de Bitcoin koers vandaag een negatieve prijsbeweging maken.

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin prijs rond de $3750 dollar. 24 uur geleden lag de BTC koers rond de $3866 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 3 procent is gedaald.

Het was te verwachten dat de belangrijkste crypto een spoedig een nieuwe prijsbeweging mee zou gaan maken. Vandaag blijkt dat het een neerwaartse prijsbeweging is. Hierdoor zal de koers kunnen dalen tot richting de $3500 dollar grens.

 Ethereum prijs daalt met meer dan 6 procent

Niet alleen de Bitcoin koers kleurt vandaag rood. Ethereum ziet haar koers nog een stuk scherper naar onder vallen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $126 dollar. Eén dag geleden lag de koers nog rond de $135 dollar. Dat betekent dat de Ethereum prijs vandaag met 6,25 procent is gedaald.

De grootste altcoin zal sterke ondersteuning vinden bij een prijsniveau van $120 dollar. Als de koers ook hier doorheen valt kan ETH dalen tot de $100 dollar grens.

 Ripple (XRP) koers daalt met 3 procent

Tot slot geven we een korte koersupdate voor Ripple. Als de cryptocurrency koersen dalen loopt Ripple in op de concurrentie. Bijna altijd zien we dat XRP de minste last heeft van een crypto crash en ook vandaag is dat het geval.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,305 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs rond de $0,314 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 3 procent is gedaald. Dit is een kleine koersdaling ten opzichte andere altcoins. Deze verliezen bijna allemaal meer dan 6 procent van hun waarde.

Ripple heeft een sterke ondersteuning rond de $0,30 dollar grens. Als de koers hier onder zakt kan de XRP prijs dalen tot richting de $0,24 dollar.