Nieuws

Bitcoin, Ethereum, Ripple & Litecoin kopen of verkopen?

Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin zien deze week weer een lichte stijging. Maar is dit het moment om te kopen, of moet je juist nu al je crypto’s verkopen? Hieronder vind je een analyse.

Wacht tot de trend wijzigt

Cryptocurrencies hebben het dit jaar zwaar gehad. Het lijkt dan ook onlogisch dat we een enorme stijging als die we vorig jaar zagen nog een keer gaat gebeuren. Natuurlijk is het wel mogelijk dat de crypto’s weer gaan stijgen. Echter zou dit niet meer zo explosief gebeuren. Het is als crypto trader verstandig om te kopen of verkopen als de trend is gewijzigd. De vraag is nu dus: Is het tijd om 1 van de top cryptocurrencies te kopen of te verkopen? hieronder zoeken we het uit.

BitcoinBitcoin (BTC): Kopen of verkopen?

De Bitcoin (BTC) prijs is eindelijk weer eens flink gestegen. De koers is boven de $6.550 dollar uitgekomen en dat is een teken van sterkte. De volgende directe weerstand is te vinden bij een koers van $6.875 dollar. Dit was de koers die bereikt werd op 19 juni. Het zou dus even kunnen duren, maar wij verwachten dat ook deze Bitcoin prijs zal worden overschreden. De Bitcoin koers ligt op dit moment rond de $6.700 dollar. Blijft de Bitcoin koers vandaag boven de $6.650 dollar dan is het volgens ons een goed punt om te kopen. Volgens ons is deze koers een goed punt om te kopen omdatng naar $7.500 dollar.

ethereum logoEthereum (ETH): Kopen of verkopen?

Ook de Ethereum prijs ziet weer groene cijfers. Op het moment van schrijven ligt de ETH koers rond de $480 dollar. Als de Ethereum koers deze week eindigt boven de $490 dollar is dit een teken van sterkte. Het is dan goed mogelijk dat de prijsstijging doorzet naar een koers van $550 dollar. Als de Ethereum koers deze week afsluit onder de $450 dollar dan is dit een teken van zwakte al verwachten wij niet dat dit gaat gebeuren. Ons advies is om ETH te kopen als het deze week afsluit boven de $490 dollar.

Ripple (XRP): Kopen of verkopen?

De Ripple koers ligt op het moment van schrijven rond de $0.49 dollar. Dit betekent dat XRP de laatste week met ongeveer 6.5 procent is gestegen. Dat de XRP koers hiermee boven de $0.45 blijft is een teken van sterkte. Toch verwachten we geen grote prijsbeweging deze week. Een stabiel koersverloop ligt in de lijn der verwachtingen. Wij adviseren dan ook om niet te kopen en niet te verkopen.

Litecoin (LTC): Kopen of verkopen?

Litecoin heeft deze maand harde klappen gekregen en dat resulteert in een lage koers. Toch is de Litecoin koers deze week al flink gestegen. Op dit moment ligt de LTC koers rond de $86 dollar. We kunnen pas spreken van een echte prijsdoorbraak als de Litecoin koers boven de $100 dollar ligt. Verwacht wordt dat de Litecoin koers deze week nog vrij stabiel zal zijn. Dit omdat het aan het opbouwen is om een nieuwe prijsstijging op te starten. Eindigt de LTC koers deze week boven de $90 dollar dan is dit volgens ons een goed moment om te kopen.