japan-crypto
Nieuws, Trending

Bitcoin gaat nieuwe All Time High zien eind 2019

De CEO van de Japanse blockchain firma en crypto exchange Quoine zegt dat hij verwacht dat Bitcoin haar all time high zal overtreffen tegen het einde van 2019.

Bitcoin prijs naar all time high in 2019

De cryptocurrencymarkt heeft het al tijden zwaar. Toch zegt Mike Kayamori dat hij verwacht dat er een nieuwe prijsstijging zal ontstaan. Het momentum naar een nieuwe all time high zal na het nieuwe jaar ingaan. Dat zal volgens hem niet eerder gebeuren omdat er geen nieuwe ontwikkelingen in de nabije toekomst geplant staan die te prijzen zullen verhogen. De CEO gaat verder en vertelt dat veel crypto analisten de $4000 dollar grens als bodem hadden benoemd voor de Bitcoin. De belangrijkste digitale valuta heeft echter bewezen dat niet de absolute bodem is. “Dat gezegd hebbende, als je naar historische patronen kijkt, denk ik dat de bodem nabij is.” Hij geeft zijn analyse kracht bij door te wijzen op Bitcoin miners. Steeds meer van deze miners stoppen met het vergaren van Bitcoins door de recente prijsdalingen. Het is niet winstgevend genoeg meer. Kayamori merkt op: “Als er genoeg mijnwerkers zijn die failliet gaan, betekent dat, dat evenwicht nabij is. Wanneer je kijkt naar hoe de BTC prijs voorbij en onder de echte waarde schiet, kun je waarschijnlijk zeggen dat de koers dicht bij de bodem is. “

De cryptocurrency markt wordt volwassen

De CEO van Quoine vertelt dat Japanse toezichthouders weer langzaam nieuwe crypto exchanges beginnen goed te keuren. Dit was even stopgezet na een diefstal van $543 miljoen dollar aan crypto in januari van de Japanse exchange Coincheck. Daarnaast vertelt hij dat de meeste Japanse crypto exchanges nu voldoen aan de voorwaarden van de nieuwe veiligheidsvoorschriften. Deze voorschriften zijn uitgegeven door de Japanse financiële waakhond genaamds FSA. Met betere veiligheidsmaatregelen, cold storage en steeds meer veteranen uit de financiële wereld bevindt de cryptowereld zich in een periode van consolidatie, zegt hij. De cryptomarkt zal herstellen, maar het gaat nog even duren.