Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin investeerders meer bullish dan ooit tevoren, ondanks prijscrash van 50%

Uit een onderzoek blijkt dat beleggers ondanks de recente marktdaling nog steeds bullish zijn over Bitcoin (BTC) en andere crypto valuta’s.


Investeerder blijven bullish

Ondanks dat Bitcoin en de gehele crypto markt een van de ergste crashes in de recente geschiedenis doormaakten, zijn beleggers blijkbaar meer bullish dan ooit over het toekomstige lot van Bitcoin en een groot aantal altcoins.

Zo blijkt uit de resultaten van een Q2 retailinvesteringsonderzoek. Dit onderzoek werd uitgevoerd door cryptobedrijf Voyager Digital. Het bedrijf ondervroeg 3.671 handelaren op het Voyager platform. Uit de resultaten van het onderzoek bleek dat 81% van de respondenten veel vertrouwen heeft in de toekomst van crypto valuta. Zelfs na de gewelddadige prijscrash in april en mei, waarbij Bitcoin en anderen meer dan 50% van hun waarde verloren.

Veel munten zijn sindsdien aanzienlijk hersteld, hoewel de markt nog steeds onzeker is. Desondanks zei 87% van de respondenten van de enquête dat ze van plan waren hun crypto bezit in het volgende kwartaal te vergroten. Dit is een stijging ten opzichte van de 80% in het eerste kwartaal. Ongeveer 39% van de respondenten zei dat ze verwachtten dat de Bitcoin prijs tegen het einde van het derde kwartaal van 2021 tussen de $56.000 en de $70.000 zou liggen. 28% verwacht een Bitcoin-prijs tussen de $41.000 en de $55.000. Het percentage respondenten dat geloofde dat Bitcoin een prijs van $71.000 zou bereiken, bedroeg 18%. Dit is een daling van 20% ten opzichte van de vorige enquête.

Meer dan negen van de tien ondervraagden ze dat ze dachten dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission uiteindelijk een Bitcoin ETF zou goedkeuren. Dit is een op de exchange verhandeld fonds waarvan crypto aanhangers denken dat het de waarde van Bitcoin zal verhogen door het bloot te stellen aan institutionele investeringen.


Investeerders willen hun crypto bezit vergroten

Steve Ehrlich, CEO van Voyager Digital, zei dat het bemoedigend was om ondanks de recente crash het vertrouwen in de markt voor crypto te zien. Ehrlich suggereerde dat de resultaten van het onderzoek aangeven dat de meeste beleggers de recente marktdip beschouwen als een koopkans. Ze hadden het ook kunnen zien als een voorbode van erger.

“Het feit dat de overgrote meerderheid van onze grote steekproefomvang van investeerders meer vertrouwen heeft in de toekomst van crypto valuta, laat zien hoe mensen de volatiliteit van mei in veel crypto assets zien als een koopmogelijkheid.”

Aldus Ehrlich. Hier voegde hij het volgende aan toe:

“Onze bevindingen tonen aan dat 87% van de beleggers hun cryptobezit in het volgende kwartaal willen vergroten. Dit is een veel hoger percentage in vergelijking met het laatste onderzoek dat we in april hebben uitgevoerd.”

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten