Nieuws

Bitcoin koers bouwt op en gaat gooi doen naar 7000 dollar

De Bitcoin koers ziet er weer gezond uit en heeft een groeiend handelsvolume. Hierdoor ziet het er naar uit dat Bitcoin de komende dagen de een koers van 7000 dollar gaat testen.

Gaat BTC deze week de $7.000 testen?

Op het moment ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $6.580 dollar. Doordat de Bitcoin koers boven de 6.500 dollar uit is gekomen zijn veel crypto investeerders weer optimistisch. Crypto beleggers zien de nu nog lage BTC als een moment om bij te kopen en hierdoor stijgt het handelsvolume. Om deze reden is de kans groot dat Bitcoin de komende dagen de 7000 dollar grens gaat testen. Als deze psychologische grens is doorbroken, kan de BTC prijs nog veel verder gaan stijgen. Toch is het niet zeker dat de prijsstijging doorzet. Op het moment zien we dat de Bitcoin koers kleine verliezen lijdt. Als de koers onder de 6.500 dollar zakt zal het deze week lastig worden om de 7000 dollar grens te doorbreken.

Bitcoin koers stijgt met 8.3% in een week tijd

De Bitcoin koers stond een week geleden nog rond de $6.000 dollar en zakte zelfs tot onder de $5.800 dollar. Dit betekent een procentuele stijging van 8.3% in een week tijd. Bitcoin koersEr is een grote kans dat de Bitcoin prijs gaat stijgen tot boven de $7000 dollar. Echter is het niet zeker of dit op korte termijn gaat gebeuren. Verschillende grafieken geven namelijk aan dat de digitale valuta op dit moment ‘overbought’ is.

Wat gaat er gebeuren met de Bitcoin koers aanstaande dagen?

Bitcoin lijkt op weg naar een koers boven de 7.000 dollar. Echter is er vandaag een kleine terugval/ stabiele periode te verwachten. Dit komt, omdat de korte termijn grafieken aangegeven dat BTC op dit moment te veel wordt gekocht. Pas als de Bitcoin koers vandaag onder de 6.300 dollar zakt, zou het de positieve trend die gestart is doorbreken.