Nieuws

Bitcoin koers houdt stand en stijgt zelfs met 6%

Na een aantal zorgelijke dagen zien we vandaag weer een prijsstijging. Bitcoin heeft standgehouden en de koers blijft boven de 6.000 dollar. Ook de rest van de cryptocurrencies zien flinke prijsstijgingen. Maar hoe lang zet deze prijsstijging door?

Bitcoin koers weer boven de 6000 dollar

Het zag er even slecht uit voor de Bitcoin toen de koers onder de 6000 dollar zakte. Verwacht werd als de koers onder de 6000 dollar zou zakken dat er nog grotere verliezen zouden worden geleden. Het laagste punt van 5.800 dollar werd gister rond 18:30 bereikt. Sinds dit dieptepunt is de Bitcoin koers gestegen en heeft 1 Bitcoin op dit moment een waarde van 6.280 dollar. Dit betekent een prijsstijging van ongeveer 6 procent. De negatieve spiraal lijkt dus even afgeslagen en een koersstijging is zeker mogelijk. Echter hangt dit af of de prijzen vandaag positief afsluiten. Bitcoin koers stijgt weer Een zogenoemde ‘opluchtingsprijsstijging’ zal pas plaatsvinden als de Bitcoin koers vandaag boven de 6.250 dollar af zal sluiten. Stijgt de Bitcoin koers deze week boven de 6.800 dollar? Dan zijn de deuren naar de 7.500 dollar geopend.

EOS, IOTA en VeChain prijzen stijgen met meer dan 10%

Niet alleen de Bitcoin profiteert van de stijgende cryptomarkt. Veel belangrijke altcoins stijgen vandaag explosief. Een aantal grote winnaars vandaag zijn: Naast deze cryptocurrencies zien we dat de marketcap van 236 miljard naar 252 miljard stijgt. Dit betekent een stijging van 6.8 procent.