Nieuws

Bitcoin koers richting $7400, Litecoin en NEM stijgen flink

Vandaag is een vrij stabiele maar goede dag voor de cryptomarkt. De Bitcoin koers stijgt richting de $7400 dollar, de Litecoin en NEM koers stijgen flink met respectievelijk 5 en 10 procent.

BitcoinBitcoin (BTC) koers richting $7400 dollar

De Bitcoin (BTC) koers blijft vandaag rustig doorstijgen. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $7370 dollar. 24 uur geleden lag de prijs van 1 Bitcoin nog rond de $7281 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag met zo’n 1,2 procent zien stijgen.   bitcoin koers, btc koers   Dat de Bitcoin koers al een geruime tijd aan het stijgen is, is een teken van sterkte. Crypto investeerders hebben weer vertrouwen in de belangrijkste cryptocurrency en dat betekent dat er veel nieuw kapitaal geïnvesteerd wordt. Bitcoin blijft winnen terwijl belangrijke altcoins als Ethereum en Ripple een stuk lastiger omhoog komen. Onze verwachting is dat de Bitcoin koers deze week door blijft stijgen tot een koers van $7800 dollar. Hier ligt dan ook ons doel voor deze week.  

litecoin logoLitecoin (LTC) koers blijft flink stijgen

De Litecoin koers stijgt vandaag opnieuw flink. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Litecoin rond de $68,10 dollar. 24 uur geleden lag de LTC koers nog rond de $65,00 dollar. Dat betekent dat we de Litecoin koers vandaag met iets minder dan 5 procent zien stijgen.   litecoin koers, ltc koers   De Litecoin koers stijgt de afgelopen dagen opvallend snel. De afgelopen weken bleef de munt namelijk flink achter op cryptocurrencies als Bitcoin en Stellar. De afgelopen dagen zien we dat LTC een flinke inhaalslag aan het maken is. Volgens ons is het een zeer goed moment om Litecoins te kopen. Wij verwachten dat de Litecoin koers spoedig tot boven de $70 dollar grens zal stijgen. Ons doel voor deze week ligt op $75 dollar.   Koop Litecoin | IDEAL

nem logoNEM (XEM) koers stijgt met meer dan 10 procent

NEM boekt vandaag de grootste winst van alle top 20 cryptocurrencies. Op het moment van schrijven ligt de NEM koers rond de $0,1245 dollar. 24 uur geleden lag de koers nog rond de $0,1133 dollar. Dat betekent dat we de NEM koers vandaag met zo’n 10,50 procent zien stijgen.   nem koers   Het lijkt erop dat NEM een periode van weinig beweging vandaag achter zich laat. Ons doel voor deze week ligt dan ook vrij hoog, $0,14 dollar.   Koop NEM (XEM) | IDEAL

Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.  

Live Crypto koersen