Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin, Ethereum

Bitcoin koers weer boven $20K, Ethereum boven $1.1K

Na een week vol enorme verliezen, herstellen de twee grootste cryptomunten, Bitcoin en Ethereum zich vandaag weer. De Bitcoin koers is gestegen tot boven de $20,5K en de Ethereum koers tot boven de $1,1K. Is het tijd voor een comeback?

Bitcoin prijs weer boven cruciale $20.000 niveau

De Bitcoin prijs ligt op het moment van schrijven rond de $20.600. Dat betekent dat de koers van de grootste cryptomunt in de afgelopen 24 uur tijd met meer dan 8 procent gestegen. Door deze prijsstijging verhandelt BTC weer boven het cruciale $20.000 niveau.

Bitcoin koers herstelt – Bron: Tradingview

Ethereum koers is alweer met 25% herstelt

Ethereum boekt vandaag zelfs nog grotere winsten. De ether koers ligt op het moment van schrijven namelijk rond de $1.123. Dat betekent dat de koers in de afgelopen 24 uur met 13 procent gestegen. Ook betekent het dat de Ether koers nu alweer 25% hoger ligt dan het dieptepunt van $898, die het eergisteren bereikte.

Ethereum koers herstelt – Bron: Tradingview

De opluchting die we vandaag zien op de cryptomarkt is een goed teken voor crypto beleggers. Ondanks dat verschillende analisten de cryptomarkt al meerdere keren als dood hebben verklaart, laat de markt zien dat het veerkrachtig is. Een koersdaling tot $13.800, die analist Sam Callahan voorspelde, lijkt voor nu dan ook even uit de boeken.

Ethereum nieuws

Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
SEC zal naar verwachting spot Ethereum-ETF’s in mei afwijzen
Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC