Bitcoin koers zal voor 2 maanden tussen $3000 en $5000 liggen

 
 

Vinny Lingham, CEO van blockchainplatform Civic, heeft zijn Bitcoin prijsvoorspelling van 11 januari herzien. Hij zegt nu dat de belangrijkste cryptocurrency een korte periode van stabiliteit tegemoet gaat.


Bitcoin koers zal tussen $3000 en $5000 liggen

In een interview vertelde Lingham dat zijn eerdere voorspeling, waarin hij had voorspeld dat de BTC koers tussen de $3000 en $6000 dollar zal verhandelen niet helemaal klopt.

“De realiteit is dat de koersen waarschijnlijk nog een maand of twee zijdelings zullen handelen tussen de $3000 en $5000 terwijl de munt een richting zal kiezen. Een uitbraak of een inzinking.”

Lingham deed deze uitspraak vlak nadat Bitcoin haar steun verloor bij de $4000 dollar grens.


Cryptocurrency markt verliest 11,3 procent van haar waarde

De nieuwe volatiliteit volgde door een periode van relatieve stilte. Alle winsten die eerder deze week zijn geboekt, werden teniet gedaan. De cryptocurrency markt verloor vrijdag zo’n 11,3 procent van haar waarde.

Het bedrijf Civic heeft ook een eigen crypto token genaamd CVC. Ook deze crypto verhandeld momenteel ver onder zijn uitgifteprijs. Toch vertelt Lingham dat het geen probleem is voor het bedrijf.

“We zijn zeer licht geraakt,” zei hij, “we hebben onze ICO-opbrengsten opgehaald en in contanten gehouden, dus we zijn minder getroffen dan ieder andere crypto investeerder.”

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken