Bitcoin Nieuws

Bitcoin lijkt klaar voor herstel naar $50k nu cruciaal niveau doorbroken is

De Bitcoin prijs ligt vandaag weer boven de $47.000 en dat is een goed teken. Analisten vertellen namelijk dat dit de weg opent voor een snelle prijsstijging richting de $50.000.

BTC 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Bitcoin prijs kan razendsnel herstel zien tot boven de $50K

De $47.000 grens diende, voordat hij vandaag doorbroken werd, als een cruciaal weerstandsniveau. Dat dit niveau nu doorbroken is, wordt dan ook gezien als een zeer positief teken. Wel is het van groot belang om dit niveau vast te houden en niet onder dit niveau te sluiten.

De $47K grens werd gisteren nog fel verdedigd door de bears, maar de bulls hebben uiteindelijk de overhand gekregen. Hierdoor steeg de Bitcoin prijs uit een meerdaags dalend kanaal. Dit lijkt te gaan zorgen voor een mooie prijsstijging.

In de onderstaande grafiek van de twitter analist Rektcapital is te zien dat BTC uit het neerwaartse kanaal is gebroken. De analist schrijft het volgende over deze doorbraak:

“BTC is langs beide diagonalen gebroken. In dit stadium is het belangrijk dat de 4-uurs candle van BTC boven de gestippelde trendlijn sluit om de breuk erachter te bevestigen.”

Andere analisten wijzen op andere zeer bullish uitziende technische patronen. Zo heeft analist Pentoshi een Bullish Engulfing candle gespot. Dit kan, volgens de analisten, ervoor gaan zorgen dat de Bitcoin prijs een razendsnel herstel richting de $50.500 zal laten zien.

Bitcoin nieuws

Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen
Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt
McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen? Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten