Newsbit

Bitcoin prijs stijgt

Bitcoin lijkt klaar voor herstel naar $50k nu cruciaal niveau doorbroken is

Bitcoin prijs stijgt

De Bitcoin prijs ligt vandaag weer boven de $47.000 en dat is een goed teken. Analisten vertellen namelijk dat dit de weg opent voor een snelle prijsstijging richting de $50.000.

BTC 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Bitcoin prijs kan razendsnel herstel zien tot boven de $50K

De $47.000 grens diende, voordat hij vandaag doorbroken werd, als een cruciaal weerstandsniveau. Dat dit niveau nu doorbroken is, wordt dan ook gezien als een zeer positief teken. Wel is het van groot belang om dit niveau vast te houden en niet onder dit niveau te sluiten.

De $47K grens werd gisteren nog fel verdedigd door de bears, maar de bulls hebben uiteindelijk de overhand gekregen. Hierdoor steeg de Bitcoin prijs uit een meerdaags dalend kanaal. Dit lijkt te gaan zorgen voor een mooie prijsstijging.

In de onderstaande grafiek van de twitter analist Rektcapital is te zien dat BTC uit het neerwaartse kanaal is gebroken. De analist schrijft het volgende over deze doorbraak:

“BTC is langs beide diagonalen gebroken. In dit stadium is het belangrijk dat de 4-uurs candle van BTC boven de gestippelde trendlijn sluit om de breuk erachter te bevestigen.”

Andere analisten wijzen op andere zeer bullish uitziende technische patronen. Zo heeft analist Pentoshi een Bullish Engulfing candle gespot. Dit kan, volgens de analisten, ervoor gaan zorgen dat de Bitcoin prijs een razendsnel herstel richting de $50.500 zal laten zien.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top