Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin prijs bereikt $38K – is de weer $40k in zicht?

De Bitcoin prijs laat vandaag een mooie stijging zien. De grootste cryptomunt heeft zelfs de $38.000 grens getest. Verschillende analisten vertellen optimistisch te zijn over een snel herstel tot $40.000 en hoger.

BTC 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Komt er een snelle prijsstijging naar de $40K?

Bitcoin zet vandaag dus het herstel voort die maandag begon. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC token rond de $37.900. BTC heeft vanmiddag al twee keer de grens van $38K doorbroken, maar zakte vervolgens weer iets terug.

Volgens verschillende crypto analisten is de prijsactie van de afgelopen dagen bemoedigend. Wanneer de $38.000 zone doorbroken wordt lijkt de kans dan ook groot dat Bitcoin spoedig de $40.000 grens zal gaan testen.

Crypto analist Scott Melker vertelde:

“Het korte termijn doel is $39.600, wat de belangrijkste weerstand is op hogere tijdframes”, zei hij als onderdeel van zijn laatste Twitter-update, waarbij hij een ‘cup en handel’-patroon op de uur grafiek identificeerde.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Dogecoin is één van de grootste winnaars van vandaag

Ook altcoins laten een mooi herstel zien. Zo is de Ethereum koers in de afgelopen 24 uur met 3,6% gestegen, waardoor het weer boven de $2.500 verhandelt. Ook Dogecoin, Cardano en Polygon laten een prijsstijging van meer dan 5% zien vandaag.

De DOGE prijsstijging werd (deels) veroorzaakt door tweets van Elon Musk. De CEO van Tesla beloofde namelijk een McDonald’s Happy Meal te eten op televisie als de fastfoodgigant ervoor kiest om DOGE te accepteren als betaalmiddel.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 DOGE token rond de $0,1493.

Bitcoin nieuws

Tesla heeft inmiddels 90% van Bitcoin verkocht Tesla heeft inmiddels 90% van Bitcoin verkocht
Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Dan Tapiero: “Bitcoin is een enorme kans voor Blackrock” Dan Tapiero: “Bitcoin is een enorme kans voor Blackrock”
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis
Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten