Bitcoin prijs, Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin Prijs bij volgende ATH zal tussen de $75k en $80k liggen

Terwijl de crypto community wacht op een nieuwe ATH (All Time High) van Bitcoin, vertelt de CEO van ‘Blockroots’ dat men moet verwachten dat de koers niet zomaar de $100k gaat behalen.


Bitcoin prijs waarschijnlijk niet zo hoog als verwacht

Bitcoin is sinds het einde van 2017 een hot topic. Het begon allemaal met een massale bullrun, die de coin naar een hoogtepunt bracht op $20.000. Zoals iedereen inmiddels weet, zag de cryptomunt daarna een enorme daling. De Bitcoin koers daalde fors en bereikte een waarde van slechts $3.200. Dit is het laagste punt in de afgelopen drie jaar. Na een slecht jaar in 2018 begon het jaar 2019 tekenen van herstel te vertonen. Mede hierdoor steeg de Bitcoin prijs op 22 juni 2019 tot bijna $14.000 dollar.

De munt zag echter nog een andere grote daling. De prijs werd bijna gehalveerd. Het begin van 2020 bracht gelukkig een nieuwe stijging teweeg die de hoop van veel investeerders terugbracht. 2020 zou het jaar kunnen zijn waarin Bitcoin eindelijk alle eerdere mijlpalen overschrijdt en kan stijgen tot nieuwe hoogtepunten en misschien wel tot boven de $100.000 dollar.


Josh Rager beweert anders

Echter is de CEO van Blackroots, Josh Rager, het hier niet mee eens. Rager maakte onlangs zijn verwachtingen bekend op Twitter en gaf toe dat zijn mening een impopulaire mening is. Rager is realistisch beweert hij.

In zijn recente tweet verklaarde Rager dat Bitcoins volgende hoogtepunt waarschijnlijk niet zo hoog zal zijn als verwacht wordt. Tal van analisten hebben prijsverwachtingen die oplopen van $100k tot $300k. Sommigen suggereerden zelfs dat de prijs tot de $ 1miljoen kan oplopen. Josh Rager verwacht daarentegen dat de prijs van Bitcoin maximaal tussen de $75k en $80k zal komen te liggen.

Rager waarschuwde de investeerders die wachten tot de prijs tussen de $100k en $1 miljoen zit voordat ze winst nemen. Bovendien verklaart hij dat ze deze keer niet te hebzuchtig moeten zijn. Volgens Rager zal Bitcoin vanaf het moment dat het alle media heeft bereikt en zijn hoogtepunt heeft bereikt alleen nog maar gaan dalen.

Rager beweerde dat deze daling van de prijs op ieder moment kan plaatsvinden ongeacht de huidige prijs. Volgens Rager kan dit gebeuren op een prijs van $50k, $75k of zelfs $100k.


Komt er door Halving een volgende Bull run?

Naar verwachting wordt 2020 een groot jaar voor crypto valuta’s. Het gaat vooral voor Bitcoin een mooi jaar worden. Bitcoin gaat de blockbeloningen binnen een paar maanden zien halveren. Dit gaat een invloed hebben op de vraag en aanbod van Bitcoin. Een enorme prijsstijging is hier een zeer waarschijnlijk gevolg van.

Dit wordt de derde keer voor Bitcoin dat de beloning halveert. Als het enigszins lijkt op de eerste twee keer dan heeft het uitstekende kansen om weer een bull run te veroorzaken.

Zoals sommigen zich misschien herinneren, bracht de eerste halvering de BTC prijs van $12,31 naar $994 dollar. Dit was een groei van maar liefst 7,976%. Toen de tweede halvering kwam, steeg de Bitcoin prijs van $650 naar bijna $20.000 dollar. Dit gebeurde uiteraard niet van de ene dag op de andere. Het duurde zelfs maanden voordat de munt zijn huidige ATH had bereikt.

Het is het echter ook waard om te vermelden dat crypto’s destijds nog niet zo bekend waren. Op dit moment zijn landen over de hele wereld bezig met het reguleren van crypto. Sommige landen hebben zelfs al hun eigen crypto valuta’s ontwikkeld. Het enige dat nu nog overblijft, is wachten tot de halvering is gearriveerd. Dan pas kunnen we zien wie gelijk heeft wat betreft de toekomst van de Bitcoin prijs. Is het Rager of zijn het de analisten die voorspellen dat de prijs tussen de $100k en $1m zou komen.

 

Bitcoin nieuws

PlanB: Bitcoin koers kan gigantisch stijging maken tot $500.000
Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Crypto analist: Bitcoin staat op het punt een parabolische stijging te maken
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?