Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijs Crasht met 8 procent tot bijna $60K

De Bitcoin prijs is vannacht flink onderuit gegaan. De koers is namelijk met meer dan 8% gedaald tot een dieptepunt van $60.350. Ook Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency qua marktwaarde, is met meer dan 8 procent gedaald, naar een dieptepunt van $4.355,00.


Wat veroorzaakt de Bitcoin Crash?

Crypto-analisten vertellen dat er geen nieuws lijkt te zijn dat de dalingen veroorzaakt heeft. De crash van vannacht lijkt puur gedreven door winstnemingen.

“Dit is puur gedreven door spot-verkopen en winstneming. Buiten dit is er geen belangrijk nieuws dat de koers heeft laten crashen”, zegt Matthew Dibb, COO van Stack Funds.

De waarde van Bitcoin is sinds juni meer dan verdubbeld, gedreven door de reguliere acceptatie van cryptocurrencies en de lancering van op futures gebaseerde bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) in de Verenigde Staten.

Ook heeft Bitcoin zondag een grote upgrade ondergaan, met de naam Taproot, waardoor de blockchain complexere transacties kan uitvoeren. Ondanks al dit positieve nieuws zijn we vandaag toch de koers flink crashen. Maar, omdat er geen slecht nieuws vooraf is gegaan aan deze crash, verwachten veel analisten dat de BTC prijs snel kan herstellen.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000 Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000
Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF
MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten