Bitcoin,

Bitcoin Prijs daalt in een paar Minuten met $200 Dollar

Dit Bitcoin koers is vandaag binnen enkele minuten met zo’n $200 dollar gedaald. Zijn we op weg naar een nieuwe crash, of gaat de BTC prijs toch weer stijgen?


Er komt héél veel volatiliteit aan

De BTC prijs breekt vandaag dus even uit haar kleine range van $10.300 en $10.400 dollar. BTC vind vandaag weinig ondersteuning op de $10.300 dollar, wat heeft geresulteerd in de koersdaling van vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $10.210 dollar, wat 1.2 procent lager is dan een dag geleden.

 
BTC/USD

De daling van vandaag is nog steeds niet erg spectaculair te noemen. Maar er zit iets grootst aan te komen volgens verschillende analisten. De status-quo die ontstaan duurt niet lang meer. Het Bakkt platform komt er snel aan en ook op de BTC grafieken is te zien dat er snel een beslissing gemaakt gaat worden.

“De Bitcoin grafiek is dichtbij een uitbraak. Een uitbraak tot boven de $10.700 dollar zou een enorme prijsstijging in gang kunnen zetten.”

Als BTC vandaag sluit boven de $10.200 dan zou een flinke bounce naar boven niet uitgesloten zijn, zegt analist Flib.

Uit alle verschillende meningen van experts kunnen we 1 ding met zekerheid concluderen: Er komt veel volatiliteit aan tegen het eind van deze maand.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC