Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijs flashcrasht naar de $8.200 op Binance.US

De Bitcoin prijs heeft zojuist een flashcrash ondergaan en daalde van $65.500 naar slechts $8.200 op crypto exchange Binance.US.


Gigantische daling in enkele seconden

De prijs van de Bitcoin heeft zojuist een flashcrash ondergaan en daalde van $65.500 naar slechts $8.200 op crypto exchange Binance.US. Dit staat gelijk aan een daling van 88% die binnen enkele seconden plaatsvond.

Flashcrash op BinanceUS

Op andere exchanges daalde de prijs, maar lang niet zo veel. Over het algemeen daalde het tot ongeveer $64.200, terwijl de prijs van Ethereum ook daalde van $4.300 naar $4.100.

De flascrash kan zijn veroorzaakt door wat bekend staat als een ‘dikke vingerfout’. Dit houdt in dat een rijke handelaar per ongeluk de verkeerde prijs in heeft gevoerd.

Na de crash herstelde de prijs van bitcoin kort tot ongeveer $65.000. Op het moment van schrijven is de koers echter weer teruggezakt tot $63.600. De prijs van Ethereum heeft ook moeite om te herstellen en handelt inmiddels rond de $4.170.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers daalt door sterk banenrapport uit Amerika Bitcoin koers daalt door sterk banenrapport uit Amerika
Bitcoin miner Marathon heeft blootstelling van 81,3 miljoen dollar op failliete Compute North Bitcoin miner Marathon heeft blootstelling van 81,3 miljoen dollar op failliete Compute North
Amerikaanse banenrapport komt op cruciaal moment voor Bitcoin Amerikaanse banenrapport komt op cruciaal moment voor Bitcoin

Newsbit Gisteren 10:06 u leestijd 1 – 3 min

Meer nieuws

Meest gelezen

Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen? Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen?
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten