Bitcoin,

“Bitcoin prijs gaat Nooit naar $50.000” zegt Peter Schiff

De Bitcoin prijs zal nooit boven de $50.000 dollar uitkomen, zegt cryptocurrency scepticus Peter Schiff.


“Het is fout om bullish te zijn over Bitcoin”

In een debat op social media zei Peter Schiff, die bekend staat om zijn afkeer tegen Bitcoin, dat fysiek goud in de toekomst zeker $5000 dollar zal bereiken. Schiff zei dit tegen Joe Kernen, een CNBC host. Schiff zei het volgende tegen Kernen:

“Vóór de financiële crisis van 2008, toen ik nog op CNBC was uitgenodigd, was Joe kritisch over mijn advies om goud te kopen. Joe had het toen bij het verkeerde eind om bearish te zijn tegenover goud, en hij heeft het nu fout om bullish te zijn over Bitcoin! ‘

De CNBC host herinnerde Schiff vervolgens aan zijn koers voorspelling dat fysiek goud $5.000 dollar waard zal worden. Tom Lee, oprichter van Fundstrat, is het niet eens met Schiff en noemt de goud voorspelling zelfs “hysterisch”.


“Goud zal uiteindelijk $5.000 waard zijn”

De uitspraak van Tom Lee wakkerde Bitcoin pessimist Schiff aan om meer uitspraken te doen ten opzichte van de Bitcoin. Schiff vertelde dat de Bitcoin prijs nooit de voorspelde niveaus van Tom Lee zouden bereiken.

“Mijn goudvoorspelling kwam veel dichterbij dan je Bitcoin voorspelling. Goud zal uiteindelijk 5k waard zijn, Bitcoin zal nooit de 50k raken, ‘schreef hij.

Veel twitteraars noemde de uitspraken van Schiff ironisch. Dit gezien het geit dat hij zelf Bitcoins bezit en het ook nog eens accepteert voor de betalingen via zijn goud-verkoop-bedrijf.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
PlanB: Bitcoin koers kan gigantisch stijging maken tot $500.000
Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?