Bitcoin, Solana

Bitcoin prijs weer boven de $40K en ETH stijgt met 12%

De Bitcoin prijs is vandaag weer tot boven de $40.000 gestegen. De grootste cryptomunt is in de afgelopen 24 uur namelijk met bijna 10 procent gestegen. Op het moment van schrijven ligt de BTC prijs rond de $40.400.


Bitcoin is begonnen aan een sterk herstel

De Bitcoin kende een slechte start in 2022. De koers crashte zelfs tot een dieptepunt van $32.900, een niveau die het sinds zes maanden niet meer had gezien. Vandaag lijkt de grootste cryptomunt echter aan zijn herstel te zij begonnen. Dit ondanks dat de koers nog altijd 40% lager ligt dan zijn hoogste punt ooit van $69.044, die het bereikte in november.

BTC 1 dag per candle – Bron: Tradingview

Wil jij Bitcoin verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Ethereum koers stijgt met 12 procent

Ethereum presteert zelfs nog beter. Op het moment van schrijven ligt de ETH prijs rond de $2.950. Dat betekent dat de koers in de afgelopen 24 uur met meer dan 12% gestegen. Ondanks deze mooie prijsstijging ligt ook de Ethereum koers 41% onder zijn hoogste punt ooit van $4.878, die het drie maanden geleden bereikte.

ETH 1 dag per candle – Bron: Tradingview

Andere altcoin koersen stijgen ook. Zo is de Solana koers gestegen met 12 procent tot $110 en ook de AVAX prijs is met meer dan 13 procent gestegen. Zou het herstel dat de cryptomarkt vandaag heeft ingezet aanhouden?

Bitcoin nieuws

Dit is het beste moment om Bitcoin te kopen, volgens 2 on-chain indicatoren
Bitcoin ETF van BlackRock voor het eerst $0 aan instromen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?