Bitcoin Nieuws, Solana Nieuws

Bitcoin Nieuws, Solana Nieuws

Bitcoin prijs weer boven de $40K en ETH stijgt met 12%

De Bitcoin prijs is vandaag weer tot boven de $40.000 gestegen. De grootste cryptomunt is in de afgelopen 24 uur namelijk met bijna 10 procent gestegen. Op het moment van schrijven ligt de BTC prijs rond de $40.400.


Bitcoin is begonnen aan een sterk herstel

De Bitcoin kende een slechte start in 2022. De koers crashte zelfs tot een dieptepunt van $32.900, een niveau die het sinds zes maanden niet meer had gezien. Vandaag lijkt de grootste cryptomunt echter aan zijn herstel te zij begonnen. Dit ondanks dat de koers nog altijd 40% lager ligt dan zijn hoogste punt ooit van $69.044, die het bereikte in november.

BTC 1 dag per candle – Bron: Tradingview

Wil jij Bitcoin verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Ethereum koers stijgt met 12 procent

Ethereum presteert zelfs nog beter. Op het moment van schrijven ligt de ETH prijs rond de $2.950. Dat betekent dat de koers in de afgelopen 24 uur met meer dan 12% gestegen. Ondanks deze mooie prijsstijging ligt ook de Ethereum koers 41% onder zijn hoogste punt ooit van $4.878, die het drie maanden geleden bereikte.

ETH 1 dag per candle – Bron: Tradingview

Andere altcoin koersen stijgen ook. Zo is de Solana koers gestegen met 12 procent tot $110 en ook de AVAX prijs is met meer dan 13 procent gestegen. Zou het herstel dat de cryptomarkt vandaag heeft ingezet aanhouden?

Bitcoin nieuws

Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model
Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar
Voorzitter van de SEC bestempelt Bitcoin als ‘commodity’ Voorzitter van de SEC bestempelt Bitcoin als ‘commodity’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten