Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijs zakt tot onder de $35.000

De Bitcoin prijs blijft maar dalen. De koers is nu zelfs onder de $35.000 gezakt. Altcoins hebben het zelfs nog zwaarder, met dagelijkse verliezen van meer dan 15%.


Bitcoin prijs is in paar maanden tijd gehalveerd

Door de aanhoudende koersval bereikt Bitcoin vandaag niveaus die het sinds juli 2021 niet had bereikt. De koers ligt momenteel 50% lager dan de All Time High van $69.000, die BTC op 10 november bereikte.

BTC 1W grafiek – Bron: Tradingview

Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Ook Ethereum koers kleurt donkerrood

Het is niet alleen Bitcoin die een dramatische start van 2022 kent. Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency ter wereld, lijdt misschien nog wel meer. De ETH prijs is in de afgelopen 24 uur namelijk met 15% gezakt en handelt op het moment van schrijven rond de $2.380. Ethereum is, net als Bitcoin, ver verwijderd (49%) van het hoogste punt ooit dat het in november bereikte van $4.878,26.

ETH 1W grafiek – Bron: Tradingview

Ondertussen is Ethereum-concurrent Solana, die vorig jaar een enorme prijsstijging meemaakte, misschien wel de hardst geraakte cryptomunt van vandaag. De SOL prijs is in de afgelopen 24 uur namelijk met meer dan 25% gedaald. Wanneer zal het bloedbad eindigen?

Bitcoin nieuws

Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe
‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop ‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop
De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin? De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin?
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten