Bitcoin stijgt
Bitcoin

Bitcoin schiet voorbij de $43K

Bitcoin heeft vandaag een hoogtepunt van $43.950 bereikt. Dit is het hoogste niveau die we in maanden hebben gezien. De koersstijging vond plaats doordat BTC eindelijk wist los te komen van het handelsbereik waarin het sinds mei vastzat.


Bitcoin doorbreekt belangrijke zone

In de onderstaande grafiek is te zien dat de Bitcoin koers gisteren begon aan een krachtige rally. Deze rally zet zich vandaag door en heeft ervoor gezorgd dat de prijs tot boven de $42.000 is gestegen. Deze $42K grens was tijden lang een belangrijke weerstand waar BTC tegenaan hikte. Nu deze doorbroken is lijkt de weg richting de $44K en hoger weer open te liggen.

BTC 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

In de loop van de week suggereerden verschillende analisten al dat er een prijsstijging in de maak was. Dit omdat verschillende belangrijke indicatoren bullish sentiment toonden, waaronder de cross-over van twee voortschrijdende gemiddelden die voor het laatst verschenen vóór de bullmarkt van 2020. Daarnaast was ook goed te zien dat grote whales veel BTC tokens aan het verzamelen waren.

Voor nu zien de grafieken er dus goed uit voor Bitcoin investeerders. Voor nu is het afwachten of BTC de $44.000 grens kan doorbreken.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers onder druk door macro-economische tegenwinden
Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
BlackRock CEO is ‘heel bullish’ over Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?