Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin stijgt weer nu Biden instemt Putin te ontmoeten

Nu de politieke spanning rondom Oekraïne verbeterd, lijkt de Bitcoin prijs direct te profiteren.


Een laatste wanhopige poging om een invasie af te wenden

Joe Biden heeft ingestemd met een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin. De ontmoeting kan wel eens een laatste wanhopige poging kunnen zijn om de spanning rond Oekraïne op te lossen en een Russische invasie af te wenden.

In een interview op zondagavond zei de Amerikaanse perssecretaris Jen Psaki dat de ontmoeting tussen de twee wereldleiders zou volgen op een ontmoeting tussen staatssecretaris Antony Blinken en zijn Russische ambtgenoot, minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov. De bijeenkomst vindt later deze week plaats. Psaki benadrukte wel dat de ontmoeting alleen plaats zal vinden als Moskou Oekraïne niet binnenvalt.

Psaki zei in een verklaring dat de president herhaaldelijk heeft gezegd dat de diplomatie zal voortduren totdat er een invasie plaatsvindt. Biden heeft er in principe dus wel mee ingestemd Poetin te ontmoeten, ervan uitgaande dat er geen invasie plaatsvindt. “Diplomatie blijft onze topprioriteit.”


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Bitcoin heeft last van spanningen in Oekraïne

Dit weekend zette de Bitcoin prijs een flinke daling in. De koers zakte zelfs tot onder de $38.000 naarmate de spanningen aan de grens tussen Oekraïne en Rusland toe begon te nemen. Ook de aandelenmarkt heeft veel last van de geopolitieke spanningen.

BTC heeft vandaag echter een klein herstel ingezet. Dit vanwege het feit dat er alsnog een overleg plaats gaat vinden tussen Rusland en Amerika. Wellicht dat dit het conflict wat kan sussen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC rond de $39.220. Dat is 1,5% hoger dan gisteren.

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten