Bitcoin, BTC
Bitcoin

Bitcoin vestigt nieuw record: Koers doorbreekt historische grens van $69.000

In een opmerkelijke ontwikkeling in de cryptomarkt heeft de Bitcoin koers zijn historische all-time high van $69.000 doorbroken, om een nieuw record te vestigen op $69.200 rond 16:00 Nederlandse tijd.

Deze mijlpaal volgt slechts een dag nadat Bitcoin zijn hoogste waarde ooit ten opzichte van de euro bereikte, wat de toenemende acceptatie en interesse in cryptocurrency wereldwijd onderstreept.

Bitcoin enorm volatiel

Echter, na het bereiken van dit historische hoogtepunt, heeft de koers van Bitcoin een daling ingezet naar $67.000. Sindsdien is de koers zeer volatiel, met snelle schommelingen die zowel kansen als risico’s voor investeerders en handelaren met zich meebrengen. Deze recente bewegingen benadrukken de inherente onvoorspelbaarheid en volatiliteit van de cryptomarkten.

Terwijl de cryptogemeenschap de nieuwe all-time high viert, waarschuwen analisten voor de mogelijke volatiliteit die voor ons ligt. Zij adviseren beleggers om voorzichtig te zijn en te investeren met een duidelijk begrip van de risico’s die gepaard gaan met de cryptomarkt.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Anthony Scaramucci verwacht dat meer pensioenfondsen in Bitcoin zullen stappen
Professionele investeerders stappen massaal in Spot Bitcoin ETFs
Bitcoin is klaar voor het vervolgen van zijn bullmarkt in H2 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten