Bitcoin vormt Ascending Triangle: Prijsstijging naar 9.9k mogelijk

 
 

Na een enorme prijsstijging is de Bitcoin koers de afgelopen dagen vrij stabiel. Echter, de Bitcoin grafiek begint een Ascending Triangle te vormen wat een goed teken is. Lees meer.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin vormt Ascending Triangle

Bitcoin wint vandaag weer aan dominantie en is 1 van de enige munten die haar koers vandaag ziet stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $9250 dollar. Dat is ongeveer 1 procent hoger dan gisteren.

Zoals we hierboven al aangaven lijkt de Bitcoin grafiek een Ascending Triangle (stijgende driehoek) te vormen. Analist Nick zegt hierover het volgende: “Een ascending triangle is een bullish patoorn die meestal naar boven uitbreekt.”

 
Lange groene lijn = langdurende trendlijn

Als we de bovenstaande grafiek bekijken dan zijn er twee rode lijnen te zien. Dit zijn twee weerstandslijnen die liggen rond de $9345 dollar en de $9400 dollar. Als deze doorbroken worden dan is de kans volgens ons groot dat de Bitcoin koers zal stijgen richting de opgaande lange groene trendlijn. Dit is een langdurende trendlijn die eerder getekend is.

Als deze voorspelling klopt, dan zal een doorbraak van de Ascending Triangle een prijsstijging richting de $9.900 dollar kunnen veroorzaken.

 

Let op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken