Bitcoin

Bitcoin Whale verstuurt $12 miljoen aan BTC naar externe Wallet

Een grote speler op de Bitcoin markt heeft zojuist 1537 Bitcoins, ter waarde van $12,2 miljoen dollar verplaatst van Coinbase naar een externe wallet. Is dit een teken van accumulatie door BTC whales?


Bitcoin accumulatie fase?

Whale Alert, het twitter account dat alle grote BTC transacties bijhoudt, heeft laten weten dat er een grote transactie plaats heeft gevonden. Er zijn namelijk 1537 BTC van een Coinbase wallet naar een externe wallet gestuurd. Dit is waarschijnlijk een wallet waarin de investeerder van plan is zijn Bitocins voor lange termijn vast te houden.

Er wordt, door een aantal crypto analisten, al een tijdje gesproken over een accumulatie fase. Nu lijkt het er dus op dat ook grote investeerders van plan zijn hun BTC vast te houden voor lange termijn.

Op dit moment bevat het adres waar de BTC tokens heen zijn gestuurd ‘alleen’ de 1537 Bitcoins. Echter, in het verleden is het een behoorlijk actief adres geweest. Er zijn in totaal ongeveer 95.767 Bitcoins doorheen gehaald. Volgens sommigen is dit dus een teken van accumulatie.


Is er een grote prijsverschuiving op komst?

De grote transactie van vandaag is één van de velen die deze weken is afgerond. Onlangs werd er al gemeld dat 1 gebruiker 1000 Bitcoins, ter waarde van $8 miljoen, naar een externe wallet heeft verplaatst. En ook vorige week werd er een transactie van 650 BTC van Coinbase naar een externe wallet waargenomen.

De toename van deze grote transacties lijkt erop te wijzen dat grote investeerders Bitcoins aan het accumuleren zijn. Omdat deze whales veel invloed hebben op de koers, kunnen we misschien wel een flinke prijsverschuiving verwachten.

 

Bitcoin nieuws

Is de Bitcoin bullmarkt voorbij? Analisten geven hun mening
Bitcoin onder druk: Zakt de koers naar $57.000?
Nog twee dagen tot de Bitcoin halving, wat gaat er gebeuren?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving