Bitfinex als eerst getroffen door Bitcoin Lightning-netwerkbetalingen

De cryptocurrency-exchange Bitfinex heeft een belangrijke update onthuld. Volgens de exchange zal deze update gebruikersbetalingen en bestedingsgewoonten volledig zullen veranderen.


Bitcoin Lightning betalingen

De exchange deelde de eerste van twee belangrijke updates via een tweet. Hierin onthulde de exchange dat het Bitcoin (BTC)-transacties op het Lightning Netwerk zullen gaan ondersteunen. Dit is een primeur voor een belangrijke crypto-exchange.


Voordelen gebruikers

De gebruikers van het crypto-platform krijgen hierdoor tevens een aantal voordelen. Zo zullen ze profiteren van vrijwel directe transacties. Ook zullen de kosten om geld via het Lightning te verzenden drastisch lager zijn dan de kosten die ze hier nu voor betalen.

De exchange is dan ook van mening dat, wanneer deze functie wordt geactiveerd, cryptocurrency-transacties niet meer hetzelfde zullen zijn.


Tweede update

Hiernaast heeft Bitfinex nog een tweede grote en belangrijke update gepland staan. Deze is echter nog niet onthuld. Deze lijkt zich voorlopig op uitgaven te concentreren, in plaats van de uitwisseling van cryptocurrency.

Volgens Bitfinex zal de manier waarop je crypto uitgeeft voor altijd veranderen, als deze update wordt geactiveerd.


Lightning Netwerk

Het Lightning Netwerk is al sinds begin 2018 actief op het Bitcoin-mainnet en is ontworpen om de Bitcoin-netwerkcapaciteit te verbeteren. Bitrefill heeft bevestigd dat het de cryptocurrency exchange Bitfinex gaat helpen met stortingen en opnames op het netwerk.


 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken