Bitfinex maakt plannen bekend voor haar Exchange Token

Crypto exchange Bitfinex heeft hun officiële whitepaper uitgebracht waarmee zij hun exchange ticketverkoop ter waarde van $1 miljard onthullen. De exchange is van plan om een extra platform te lanceren voor projecten om fondsen te werven via dit soort acties.


Tether (USDT)

De plannen bevestigen de recente berichten dat de exchange $1 miljard wil binnenhalen in de stablecoin Tether (USDT). Dit wil het bedrijf doen door zijn eigen exchange-token met de naam LEO te verkopen.

Allereerst begint het bedrijf met een privéverkoop. Hiermee probeert het bedrijf de $1 miljard binnen te halen. Het is echter onduidelijk of het een openbare verkoop gaat starten als dit bedrag niet direct wordt opgehaald.


Juni

De eerste verkoop zal plaatsvinden in juni dit jaar voor een selecte groep. Gebruikers kunnen zich aanmelden om hieraan deel te nemen. Mochten ze worden goedgekeurd, kunnen zij rechtstreeks vanuit hun persoonlijke wallet de token aanschaffen, waarmee zij de exchange steunen.


Gelicentieerde & gereguleerde token exchange

Bitfinex maakt hiernaast bekend dat het een gelicentieerde en gereguleerde token exchange wil gaan lanceren. Amerikaanse klanten kunnen hier vanwege de wetgeving helaas geen gebruik van maken.

De eigen LEO-token wordt uitgegeven door Unus Sed Leo Limited. Dit is een nieuw bedrijf dat eigendom is van het moederbedrijf van Bitfinex.

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken