Nieuws

Bithumb & SeriesOne lanceren security-token-exchange in VS

De Zuid-Koreaanse cryptocurrency-exchange Bithumb is gaan samenwerken met het crowdfunding platform SeriesOne om een security-token-exchange in de VS te lanceren.

Wettelijke goedkeuring

Op dit moment wordt de Exchange nog onderworpen aan de wettelijke goedkeuringen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA). Echter biedt SeriesOne al een door SEC gereguleerd platform dat projecten ondersteunt die initiële tokenaanbiedingen lanceren, evenals traditionele aandelen en schuldaanbiedingen. Hierdoor is de verwachting dat de wettelijke goedkeuringen geen problemen gaan veroorzaken.

Uniek product

Volgens de CEO van SeriesOne is de samenwerking tussen de 2 bedrijven nodig om een uniek product te creëren. Hiernaast investeert Bithumb ook in een SerieOne entiteit in Zuid-Korea om de technische ontwikkeling en marketing te kunnen schalen. De CEO van Bithumbm, Back Young Heo, zei hierbij het volgende: “Wij zijn niet alleen onder de indruk van de geweldige mix van talent tussen investeren, compliance en technologie van het SeriesOne-team. Ook hun diepe  begrip van de Amerikaanse regelgeving inzake effecten en hoe ze van toepassing zijn op tokenaanbiedingen is geweldig.”