Bitcoin,

Bitmain CEO: Bitcoin Halving zal niet zorgen voor Bull Run

De mede oprichter van Bitmain, genaamd Jihan Wu, denkt dat de volgende Bitcoin halving niet tot een bullmarkt zal leiden. Wel denkt hij dat de prijs van de munt op lange termijn zal stijgen. Deze opmerking maakte hij tijdens de ‘World Digital Mining Summit’.


Crypto investeerders, denk in de lange termijn

Wu legde uit dat de cryptocurrency markt in cycli beweegt en dit keer begint de volgende bull fase niet na de halvering. De mede oprichter van Bitmain vertelt overtuigd te zijn dat crypto investeerders in langertermijn moeten denken en moeten investeren in crypto mininghardware:

“Er zijn veel onzekerheden, maar dit is een goed moment om te investeren in crypto-mining apparatuur. Als ik een miner was, zou ik niet stoppen maar blijven investeren in mining apparatuur. We zitten momenteel in een kortetermijncorrectie van de BTC prijs. Een langetermijnperspectief hebben is belangrijk. Als de prijs van Bitcoin na het halveren ongewijzigd blijft, moet de efficiëntie van bestaande apparatuur worden verbeterd om een balans te vinden tussen efficiëntie en rekenkracht. “


Nieuwe ontwikkelingen van Bitmain

Naast zijn uitspraak over de Bitcoin prijs vertelde Wu dat de vijf nanometer mining circuits van het bedrijf begin 202 in massaproductie gaan. Verder vertelde hij ddat het bedrijf reparatie centra heeft opgericht. Deze zullen ervoor moeten zorgen dat de reparatietijd van mining apparatuur verkort zal worden.

Wu bevestigde ook dat Bitmain de World Digital Mining Map zal lanceren, een service die eigenaren van mining verbindt met eigenaren van mining bedrijven.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin nieuws

Crypto analist: Bitcoin gepiekt, het is tijd voor altcoins
Bitcoin koers zakt naar $63.000 door teleurstellend inflatierapport uit de VS
Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?