Bitmain CEO: Bitcoin Halving zal niet zorgen voor Bull Run

De mede oprichter van Bitmain, genaamd Jihan Wu, denkt dat de volgende Bitcoin halving niet tot een bullmarkt zal leiden. Wel denkt hij dat de prijs van de munt op lange termijn zal stijgen. Deze opmerking maakte hij tijdens de ‘World Digital Mining Summit’.


Crypto investeerders, denk in de lange termijn

Wu legde uit dat de cryptocurrency markt in cycli beweegt en dit keer begint de volgende bull fase niet na de halvering. De mede oprichter van Bitmain vertelt overtuigd te zijn dat crypto investeerders in langertermijn moeten denken en moeten investeren in crypto mininghardware:

“Er zijn veel onzekerheden, maar dit is een goed moment om te investeren in crypto-mining apparatuur. Als ik een miner was, zou ik niet stoppen maar blijven investeren in mining apparatuur. We zitten momenteel in een kortetermijncorrectie van de BTC prijs. Een langetermijnperspectief hebben is belangrijk. Als de prijs van Bitcoin na het halveren ongewijzigd blijft, moet de efficiëntie van bestaande apparatuur worden verbeterd om een balans te vinden tussen efficiëntie en rekenkracht. “


Nieuwe ontwikkelingen van Bitmain

Naast zijn uitspraak over de Bitcoin prijs vertelde Wu dat de vijf nanometer mining circuits van het bedrijf begin 202 in massaproductie gaan. Verder vertelde hij ddat het bedrijf reparatie centra heeft opgericht. Deze zullen ervoor moeten zorgen dat de reparatietijd van mining apparatuur verkort zal worden.

Wu bevestigde ook dat Bitmain de World Digital Mining Map zal lanceren, een service die eigenaren van mining verbindt met eigenaren van mining bedrijven.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken