Nieuws, Trending

Bitmain’s Antminer Z11 binnen 20 minuten uitverkochtDe onlangs gelanceerde cryptocurrency miner van Bitmain is naar verluid binnen 20 minuten uitverkocht. De crypto miner heeft een prijskaartje van ongeveer €1100.


Verbeteringen

Het nieuwe mining-model brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Zo is de Antminer Z11 energie-zuiniger en beschikt hij over meer vermogen. Ook brengt de nieuwe miner een nieuwe 12-nanometer chip met zich mee. Dit weet het bedrijf in een pakket van ongeveer 5.5 kilogram te verwerken.

Bitmain streeft naar om de transparantie te verbeteren en daartoe verstrekken zij real-time updates en zullen zij updates over de verzending van de eerste partij van de Antminer Z11 als onderdeel van hun officiële verklaring blijven verstrekken.Niet alleen Zcash in het voordeel

Alhoewel de nieuwe Bitmain miner erg goed werkt met Zcash, is deze crypto niet de enige munt die de Z11 kan binnenhalen. Zo zijn crypto’s zoals Komodo (KMD), Zcash Classic (ZCL) of Horizen (ZEN), ook populaire crypto’s op het nieuwe mining-model.


$80 miljoen aan omzet

Met deze eerste batch weet het bedrijf zo’n $80 miljoen (ongeveer €70 miljoen) aan omzet binnen te harken. Wanneer de volgende batch weer kan worden besteld is nog onbekend.