Bitmex
Exchange

BitMEX breidt tokenaanbod uit met 14 nieuwe cryptomunten

Crypto handelsplatform BitMEX, heeft zijn aanbod uitgebreid met de notering van 14 nieuwe tokens. Het cryptoplatform heeft het aantal handelsparen uitgebreid om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van retailhandelaren.

Traditioneel was handel alleen mogelijk met Bitcoin en Ethereum, maar dit is uitgebreid met nieuwe munten en activa omdat gebruikers aan hebben gegeven ook in andere cryptomunten te willen handelen. BitMEX heeft daarom zijn tokenaabod uitgebreid met de volgende 14 munten: USD Coin (USDC), Tron (TRON), Solana (SOL), Dai (DAI), Fantom (FTM), Binance USD (BUSD), Aave (AAVE), Shaiba Inu (SHIB), Wrapped Bitcoin (WBTC), Cronos (CRO), Decentraland (MANA), FTX Token (FTT), Sandbox (SAND) en OK Blockchain (OKB).

BitMEX slaat een andere koers in

Naast meer activa omvat de nieuwe koers van BitMEX de ondersteuning van meer netwerken om klanten extra overdrachtsmogelijkheden te bieden en tegelijkertijd de transactiekosten voor opnames te verlagen. De ‘beyond derivatives’-transformatie van BitMEX betekent een strategische verschuiving voor het handelsbedrijf, dat op zoek is naar meer manieren om crypto in het dagelijks leven te verankeren.

Alexander Höpner, BitMEX CEO:

“De dagen van trage en beperkte vooruitgang in de financiële wereld zijn voorbij. In de wereld van cryptocurrency zijn we in staat om in hoog tempo te innoveren. Naarmate meer beleggers en handelaren de ruimte betreden en de strategieën steeds volwassener worden, moeten degenen onder ons die producten en diensten leveren om die beleggingen aan te sturen, voortdurend op zoek gaan naar aanpassingen aan opkomende trends en behoeften.

Bij BitMEX profiteren we van iets dat zeldzaam is in onze sector: erfgoed. Wij zijn één van de oudste cryptohandelshuizen en begrijpen handelaren dus beter dan de meesten. Als zodanig richten we ons nu op onze ‘beyond derivatives’ transformatiestrategie die een reeks nieuwe producten en updates omvat waarmee onze gebruikers meer kunnen doen met hun crypto, terwijl we de opkomst van digitale activa in de mainstream blijven faciliteren.”

Exchange nieuws

Crypto.com stelt lancering in Zuid-Korea uit na toezichtsproblemen
Filipijnse toezichthouder eist dat Apple en Google Binance uit hun app-stores halen
Binance wordt in Canada aangeklaagd voor schending van effectenwetgeving
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85