Nieuws

Bitpanda voegt spaarfunctie toe op handelsplatform

Wenen, 18 maart 2019 – Het in Wenen gevestigde Fintech-bedrijf Bitpanda heeft een langverwachte functie toegevoegd voor terugkerende aankopen op hun handelsplatform. Met ‘Bitpanda Savings’ kunnen gebruikers gemakkelijk herhaal aankopen instellen voor Bitcoin en elk van de meer dan 20 crypto’s op het Bitpanda-platform.


Spaarfunctie

Met Bitpanda Savings laat het Weense fintech-bedrijf meer dan 900.000 van haar gebruikers toe om herhaal aankopen van belangrijke crypto’s te plaatsen. Dit kan;

  • dagelijks;
  • wekelijks;
  • tweewekelijks;
  • en maandelijks.

Volgens het bedrijf is een herhaal aankoopfunctie één van de meest belangrijke opties van zijn gebruikers. Als onderdeel van de lancering zal het bedrijf volledig geverifieerde gebruikers gaan belonen die een besparingsplan hebben opgesteld. Deze beloning ligt tussen de €5 en €200.

“De spaarfunctie is de eerste stap voor ons om de go-to-place te worden voor vermogensopbouw met behulp van cryptocurrencies”, aldus Eric Demuth, mede-oprichter van Bitpanda en CEO.


Leidende broker

Het bedrijf staat bekend als Europa’s grootste broker. De kracht van de exchange ligt bij de eenvoud, veiligheid en betrouwbaarheid bij de handel in Bitcoin en andere digitale activa.

In de afgelopen paar maanden is Bitpanda gegroeid, zowel qua teamgrootte als qua nieuwe functies op hun handelsplatform. Onlangs heeft Bitpanda zijn Android-App uitgebracht, die een verbeterde handelservaring op zowel desktop als op mobiel brengt. Gebruikers kunnen nu onderweg, waar en wanneer zij willen, crypto’s kopen, verkopen en/of verhandelen met dezelfde hoogwaardige service waar gebruikers al op het webplatform van genieten.

Het Oostenrijkse fintech-bedrijf lanceerde ook Bitpanda Swap, waarmee gebruikers een cryptocurrency kunnen inwisselen met een andere en ook wordt de reeds van bestaande producten steeds doorontwikkeld.


Over Bitpanda

Bitpanda is een fintech-bedrijf dat gevestigd is in Wenen, Oostenrijk. Het platform is opgericht in 2014. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot het leidende handelsplatform van Europa voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies zoals de Bitcoin. Bitpanda heeft meer dan 900.000 gebruikers en het team kent inmiddels meer dan 95 leden. Het bedrijf is een groot voorstander van de innovatieve kracht van cryptocurrencies en blockchain-technologie. Haar missie is om de belangrijkste drijvende kracht te zijn in de voortdurende fintech-revolutie door het bieden van gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare toegang tot alle digitale activa voor zowel nieuwe- als ervaren gebruikers.