Shiba inu Nieuws

BitPay faciliteert Shiba Inu (SHIB) adoptie voor miljoenen klanten

BitPay heeft onlangs bekendgemaakt dat het een partnerschap aangaat met het in Londen gevestigde FinTech-bedrijf Ramp Network. Door deze samenwerking kunnen klanten meer dan 20 ondersteunde cryptocurrencies, zoals Shiba Inu (SHIB), kopen via de kassa van Ramp Network. Deze mogelijkheid is toegankelijk via BitPay’s web- of mobiele app en zorgt voor directe levering van aangekochte cryptocurrencies met fiatgeld.

BitPay breidt betalingsmogelijkheden voor SHIB uit via partnerschappen

Klanten kunnen gemakkelijk SHIB aanschaffen via Ramp Network in samenwerking met BitPay. Dit maakt deel uit van BitPay’s streven om meer betalingsopties aan te bieden door partnerschappen te vormen met Simplex, Wyre en MoonPay.

BitPay is bijvoorbeeld een samenwerking aangegaan met luxehorlogemaker Hublot, die nu SHIB als betaalmiddel accepteert. In juni 2022 lanceerde BitPay de optie om Apple-producten met SHIB te kopen, en in oktober 2022 werd het mogelijk om SHIB aan te schaffen met behulp van prepaidkaarten.

Door deze samenwerkingen en integraties is het voor investeerders eenvoudiger geworden om toegang te krijgen tot SHIB via diverse alternatieve betaalmethodes.

Toekomstige plannen en groeimogelijkheden voor SHIB

Naast de huidige samenwerkingen en uitbreidingen blijft BitPay zoeken naar nieuwe mogelijkheden om SHIB toegankelijker te maken voor zowel investeerders als consumenten. Door de toenemende populariteit van SHIB en andere cryptocurrencies, is er een groeiende vraag naar gebruiksvriendelijke platforms en betalingsverwerkers die deze valuta ondersteunen. BitPay’s voortdurende inzet om met verschillende partners samen te werken en hun diensten uit te breiden, zal waarschijnlijk leiden tot een groter bereik en meer adoptie van SHIB en andere digitale valuta in de toekomst.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu community vernietigd meer Tokens: Hoe dit de SHIB Prijs kan helpen
AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
ShibaSwap 2.0 in ontwikkeling: Een revolutionaire upgrade voor het Shiba Inu ecosysteem
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen