Exchange

Bitvavo Lanceert iOS en Android App

Vandaag lanceert Bitvavo officieel zijn iOS en Android app. De app biedt dezelfde dienstverlening als al reeds beschikbaar was op Bitvavo.com, enkel biedt de app nog meer gebruiksgemak. Gebruikers kunnen nu altijd en overal handelen zonder eerst een computer aan te zetten. Download de app en ervaar zelf hoe simpel het is!


Altijd inspelen op koop of verkoop kansen

In tegenstelling tot traditionele aandelenmarkten is de cryptomarkt 24 uur per dag 7 dagen per week open. Er kunnen dan ook op elk moment van de dag aankoop of verkoop kansen voordoen. Dit betekent dat het voor crypto traders van groot belang is om te beschikken over de juiste mogelijkheden om hier op het gewenste moment op in te kunnen spelen. Met de lancering van de Bitvavo app – welke gefocust is op snelheid, eenvoud en gebruiksgemak – biedt Bitvavo deze mogelijkheid.

Bitvavo vertelt dat sinds de lancering van het Bitvavo platform er enorm veel verzoeken zijn binnen gekomen om een App te lanceren. Met de lancering van de Bitvavo App kunnen handelaren nu altijd en overal de koersen checken, de waardes van hun portfolio inzien en nog makkelijker en sneller orders uitvoeren indien zich een kans voordoet.


Handel de hele maand juli tot €1.000 per dag zonder handelskosten

Om de lancering van de app te vieren biedt Bitvavo de mogelijkheid om de hele maand juli tot €1.000 per dag te handelen zonder handelskosten via de iOS en Android app. Als je hiervan gebruik wenst te maken hoef je enkel de iOS of Android app te downloaden en je transacties via de app uit te voeren.