Blockchain,

Blockchain.com Wallet zoekt investering van $50 miljoen

De website en crypto wallet Blockchain.com wilt naar verluidt $50 miljoen dollar ophalen in een nieuwe financieringsronde.


Blockchain.com diversifiseerd

Volgens 2 anonieme bronnen, die vandaag geciteerd zijn door Yahoo!, is Blockchain.com al in onderhandeling over het geld dat het zal gebruiken om te investeren in aandelen en de koop van verschillende cryptocurrency tokens. De anonieme bronnen voegen eraan toe dat Sam Harrison de leiding heeft over het investeringsproces. Blockchain.com heeft nog niet gereageerd op het bericht van Yahoo!.

Als we de stap analyseren dan zien we dat Blockchain.com probeert haar aanwezigheid in de crypto markt te diversifiëren. Het bedrijf stapt weg van alleen Bitcoin. En kijkt steeds meer naar andere cryptocurrencies.

Zo zagen we een tijd geleden bijvoorbeeld een giveaway van $125 miljoen dollar aan Stellar (XLM) tokens. Daarnaast weigerde het bedrijf om SegWit te implementeren voor Bitcoin gebruikers, iets wat de kosten van het verzenden van BTC transacties zou verlagen. Volgens veel Bitcoin investeerders is het niet ondersteunen van SegWit een grote fout van het bedrijf.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)