Blockchain en Cryptocurrency gaan grote rol spelen in technologische onafhankelijkheid VS


Volgens de uitvoerend directeur van Ripple moet technologie een nationale kwestie zijn voor de Verenigde Staten (VS), waarin digitale valuta’s en blockchain worden erkend.


Toekomstige infrastructuur

Momenteel is rond 5G, die vooral door buitenlandse bedrijven wordt aangeboden, een brede discussie gaande. De VS is hierdoor op dit gebied afhankelijk van buitenlandse technologie en expertise. Toch ziet het bedrijf Ripple een kans om blockchain en cryptocurrency onderdeel te laten zijn van de toekomstige infrastructuur in het land. Vanuit zowel een veiligheidsstandpunt als een economisch perspectief kan dit erg voordelig uitpakken voor het land.Wetgevers in VS

Niet zo lang geleden hebben wetgevers in de VS opnieuw de ‘Token
Taxonomy Act’ ingevoerd. Dit houdt in dat cryptocurrencies niet kunnen worden gezien als een beveiligingsoptie. Hierdoor wordt er geprobeerd om meer wettelijke zekerheid voor bedrijven en regelgevers in de blockchain-industrie te geven. Ook zou dit meer duidelijkheid moeten geven van tegenstrijdige overheidsinitiatieven die voor verwarring hebben gezorgd.

De aankondiging trekt hiernaast de aandacht naar de groeiende kracht van digitale activamarkten en de blockchain-industrie in zijn geheel. Wereldwijd groeit deze industrie waardoor de VS stappen moet zetten om concurrerend te blijven op de wereldmarkt.


Ripple (XRP) Giveaway

Newsbit houdt momenteel een Ripple (XRP) giveaway. In deze giveaway wordt er in totaal 300 XRP weggegeven. Hier kun jij gratis aan deelnemen. Benieuwd naar hoe je dit kan doen? Bekijk dan even onderstaande video.

Newsbit Telegram

Volg ons telegram kanaal en discussieer mee! @newsbit_crypto

JOIN Close