Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Blockchain-onderneming uit Turkije opent regionale crypto-exchanges in globaliseringsbod

Bitci, een blockchain-aanbieder uit Turkije, is van plan om meerdere lokale crypto-exchanges op te zetten in zowel Brazilië als in Spanje. Hiermee doet het bedrijf een poging om lokale crypto-investeerders te lokken.


Uitbreidingsplannen Bitci

Bitci zou hiernaast nog meer landen op het oog hebben. Het zou gaan om landen waar het bedrijf omvangrijke deals en activa heeft. Bitci is van plan om eerst naar Brazilië uit te breiden, en op een iets later tijdstip ook naar Spanje.

Door exchanges te openen in deze landen, wil het bedrijf zijn klanten beter bedienen.


Wil jij crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Versterken banden

Naar verluidt wil Bitci met zijn uitbreiding naar Brazilië ook de banden met lokale voetbalclubs versterken. Het bedrijf helpt inmiddels wereldwijd meer dan 25 voetbalteams om hun eigen fantokens te lanceren.

Het blockchain-bedrijf heeft dan ook fantokens van het nationale Braziliaanse voetbalteam vrijgegeven. Volgens de CEO van het bedrijf helpen deze exclusieve fantoken-deals om zijn groei in Brazilië een boost te geven.

Afgelopen jaar is Bitci aanzienlijk gegroeid door diverse samenwerkingen aan te gaan met sportentiteiten als de Braziliaanse en Spaanse nationale voetbalteams én het Formule 1-team van McLaren Racing.

Fantokens blijken een enorme aanwinst te zijn in de sportindustrie, die zwaar lijdt onder de coronamaatregelen. Deze fantokens konden echter voor nieuwe inkomstenbronnen zorgen in deze zware tijden. Niet raar dus dat ze relatief snel in populariteit gestegen zijn. Het moet nog blijken of deze trend zich in de toekomst voort blijft zetten.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten