Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bloomberg analist: “Bitcoin zal zegen vieren”

Bitcoin is nog ver verwijderd van het hoogste punt ooit bereikt in november 2021, maar vertoont, volgens een analist veel kracht.


“Digitale goud” klaar om zege te vieren

Mike McGlone, analist bij Bloomberg, vertelde dat de financiële markten waarschijnlijk een grote koersval zullen meemaken. Zeker de aandelenmarkt lijkt klaar voor een correctie. Ondanks deze pessimistische verwachting, vertelt de analist dat de Bitcoin wellicht kan ontsnappen aan een rampsenario.

McGlone zei dat het ‘digitale goud klaar is om te zegevieren. Hij voegde eraan toe dat de Bitcoin een wereldwijd digitaal onderpand kan worden, aangezien de verliezen in 2002 minder dan de helft waren van die in de Nasdaq 100. De grondstoffenstrateeg verklaarde:

“Bitcoin $40.000 of Nasdaq 14.000? Digitaal goud gaat zegevieren. Bitcoin wordt geconfronteerd met deflatoire druk na de hoogtepunten in 2021, maar de munt vertoont veel kracht. Met verliezen in 2002 van minder dan de helft van die voor de Nasdaq 100, kan de Bitcoin een wereldwijde digitaal onderpand worden.”


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Koopmogelijkheid voor Bitcoin

De Russische inval van Oekraïne resulteerde in een korte dip in de waarde van de Bitcoin. Hoewel er risico’s zijn, biedt de daling een zeer goede koopkans voor langetermijnbeleggers.

“Ik denk niet dat Bitcoin niet ver onder de $30.000 komt. Het heeft een goede weerstand rond de $40.000. Ik denk dat dit uiteindelijk een zeer goede koopkans zal zijn voor handelaren op langere termijn. Er zal in de geschiedenis op teruggekeken worden als een beslissend moment”.

De Bitcoin daalde eind vorige week van $39.000 tot onder de $35.000. De digitale munt schoot op 2 maart echter even terug tot boven de $45.000. Toch is de BTC prijs sindsdien weer naar onder gevallen. De prijs van 1 BTC ligt op het moment van schrijven rond de $38.200.

Bitcoin nieuws

Bitcoin gaat nieuwe week in met hoogste weeksluiting sinds juni Bitcoin gaat nieuwe week in met hoogste weeksluiting sinds juni

Newsbit Gisteren 11:50 u leestijd 1 – 2 min

Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt
BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten