Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Bloomberg: Binance CEO is rijkste crypto-miljardair met $96 miljard

Changpeng Zhao, de CEO van Binance, staat bovenaan de lijst van rijkste crypto-miljardairs met een geschat vermogen van $96 miljard.


Changpeng Zhao behoort tot de rijkste mensen ter wereld

Volgens Bloomberg staat de CEO van Binance op de 11e plaats van ’s werelds rijkste mensen.

Changpeng Zhao, de 44-jarige crypto-ondernemer, haalde hiermee de rijkste miljardair van Azië, Mukesh Ambani, in. En dat terwijl Bloomberg niet eens al zijn bezittingen kon waarderen. Bloomberg heeft dus niet de persoonlijke crypto bezittingen van CZ meegenomen in zijn berekeningen.

Volgens de schatting van Bloomberg staat CZ net achter de mede-oprichter van Oracle, genaamd Larry Ellison, wiens nettowaarde momenteel met ongeveer rond de $107 miljard ligt.

Hoewel dit de eerste keer was dat Bloomberg het fortuin van de CEO van Binance schatte, lijkt de razendsnelle opmars van Binance ervoor te gaan zorgen dat Changpeng Zhao spoedig rijker is dan Mark Zuckerberg en Larry Page.

Momenteel staan Zuckerberg, Page en Brin respectievelijk op de 5e, 6e en 7e plaats, waarbij Tesla-CEO Elon Musk bovenaan de lijst van miljardairs staat met een geschat vermogen van $263 miljard.

Top 10 rijkste mensen ter wereld – Bron: Bloomberg

Als het crypto bezit van CZ wel meegerekend zou worden zou de baas van Binance zelfs al in de top 10 van rijkste mensen ter wereld terecht komen.


Wil jij crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Binance is de onbetwiste leider

Het succes van Binance wereldwijd kan worden toegeschreven aan de voortdurende inspanningen om operationele licenties te verwerven in alle landen ter wereld. Ondanks hindernissen op het gebied van regelgeving, zorgt Binance ervoor constant samen te werken met rechtsgebieden, waardoor het de onbetwiste leider blijft in de cryptoruimte.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten