Bitcoin

BREAKING: Bitcoin prijs Vliegt omhoog!

De Bitcoin prijs vliegt vandaag plotseling enorm omhoog. In minder dan een uur tijd is de koers met meer dan $700 dollar gestegen.


Bitcoin prijs stijgt met meer dan 10%

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin prijs rond de $8400 dollar. Dit terwijl de BTC koers minder dan een uur geleden nog rond de $7700 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 10 procent is gestegen

Vandaag, rond 17:15, begon de Bitcoin prijs plotseling aan de enorme prijsstijging. De BTC koers kwam zelfs even tot een hoogtepunt van $8550 dollar. De vraag is nu of de munt de enorme prijsstijging vast kan houden.

 
BTC/USD

Waarom Stijgt de Bitcoin koers?

Het geen wat iedereen zich nu afvraagt is wat de reden is van deze plotselinge stijging. Een belangrijke reden die aangewezen wordt is de uitspraak van de Chinese president Xi. Hij vertelt vandaag dat de blockchain technologie als kernpunt moet worden gezien door China.

Na de negativiteit in het Amerikaanse congres over de Libra stablecoin, komt het bericht van de Chinese president als meer dan geroepen voor de cryptowereld.

Andere analisten zeggen dat de enorme koersstijging van vandaag mogelijk is veroorzaakt door een whale. Ze noemen de daling van eergisteren en de prijsstijging van vandaag een spel van grote investeerders.

Vooralsnog is het dus even speculeren wat de koersstijging heeft veroorzaakt.

 

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers stijgt duizenden dollars op historische dag voor ETFs
Bekende crypto-analist PlanB verwacht dat Bitcoin in 2028 een half miljoen dollar bereikt
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt