Nieuws, Trending

Breaking: Crypto’s Dalen. Vindt Bitcoin ondersteuning rond $4k?


De cryptocurrency koersen leken vandaag in het groen af te sluiten. Maar niks is minder waar. De markt valt plotseling naar beneden en de koersen kleuren rood. Vindt Bitcoin ondersteuning rond de $4000 dollar of zakt de koers nog verder terug?


Bitcoin koers daalt, maar lijkt ondersteuning te vinden rond $4000

Rond 15:00 ‘s middags zagen we de Bitcoin koers plotseling naar beneden duiken. De Bitcoin prijs daalde snel en bereikt vandaag het laagste punt in 5 dagen tijd. De koersval komt vrijwel uit het niets en maar weinig traders zagen het aankomen.

Met de koersval van de Bitcoin zagen we ook de prijzen van de belangrijkste altcoins een vrije val maken. Zo zijn de Ethereum, Ripple en Litecoin koersen met een kleine 2 procent gedaald. Bitcoin Cash en Binance Coin zien zelfs een daling van 4.5 procent.

Nu, rond 16:30 ‘s middags lijkt de prijs weer langzaam te consolideren. De vraag is of Bitcoin ondersteuning vindt rond de $4000 dollar grens. Als dit niveau wordt gehouden is er niet zo veel aan de hand. Zakt de koers hier doorheen dan is er een kans dat de BTC prijs terugzakt richting de $3600 dollar.

De kortstondige val hoeft geen slecht teken te zijn. We zien op het moment al een klein herstel en de dump heeft er in iedergeval voor gezorgd dat er veel stop-loss punten zijn opgeruimd.