Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Breaking: De SEC moet documenten morgen vrijgeven aan Ripple

Ripple heeft weer een kleine overwinning behaald in de rechtbank. De rechter heeft namelijk het verzoek van Ripple, om wat extra tijd te krijgen om een reactie op de motie van de SEC te geven, ingewilligd. Daarnaast moet de SEC voor morgen de geredigeerde documenten vrijgeven aan Ripple.


Goed nieuws voor Ripple

Advocaat James K. Filan, die de rechtszaak op de voet volgt, bevestigde dat Ripple Labs het positieve nieuws ontving via een tekstbevel dat onlangs aan zijn advocaten is gecommuniceerd.

“De SEC is opgedragen om de geredigeerde documenten voor de beoordeling van de gedaagden tegen 30 maart 2022 te produceren.”


Wil jij XRP verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Volgens de richtlijn heeft de SEC de opdracht gekregen om uiterlijk morgen, 30 maart 2022, de geredigeerde documenten te produceren voor de beoordeling van de beklaagde.

In een motie die Ripple vorige week heeft ingediend, merkte het bedrijf op dat zodra het kopieën van de geredigeerde documenten heeft ontvangen, het zal analyseren en bepalen of de SEC de documenten moet redigeren. Nu de rechtbank de SEC opdraagt ​​om geredigeerde documenten te produceren voor de analyse van Ripple, wordt verwacht dat de reactie van de beklaagde op of vóór 4 april 2022 zal worden ingediend.

De rechtszaak, die meer dan een jaar heeft geduurd, lijkt nu eindelijk op zijn einde te lopen. Toch is het lastig te voorspellen wat de uitkomst van de zaak precies zal zijn. Wel verwachten analisten dat wanneer de rechtszaak positief uitvalt voor Ripple de prijs van de XRP token enorm omhoog kan schieten.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten