Altcoin Nieuws

BREAKING: Robinhood voegt Shiba Inu toe

Het crypto platform Robinhood heeft Shiba Inu, Solana, Compound en MATIC toegevoegd. Dat is heel goed nieuws voor SHIB investeerders.


Shiba Inu prijs stijgt met 20 procent

Robinhood, een populaire app voor het verhandelen van aandelen en cryptocurrency, heeft stilletjes ondersteuning toegevoegd voor een viertal nieuwe cryptomunten, namelijk: Shiba Inu, Solana, Compound en Polygon.

Op het moment van schrijven is er geen officiële aankondiging over de listing van de nieuwe tokens, maar ze zijn wel te zien op de website van het bedrijf. De prijs van Shiba Inu steeg na de aankondiging met meer dan 20 procent. Ook de andere drie cryptomunten noteren een winst van meer dan 4 procent.

De stap van Robinhood om SHIB toe te voegen komt redelijk onverwachts. Al maanden lang drong de Shiba Inu community aan op een dergelijke listing maar het handelsplatform gaf niet thuis. Nu heeft Robinhood de meme-token stilletjes toch toegevoegd aan haar platform.

Deze lisiting zou wel eens voor een enorme koersstijging kunnen zorgen. Dit gebeurde namelijk ook toen Robinhood de Dogecoin toevoegde.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten