Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Brock Pierce: ‘Bitcoin kan tot $200.000 stijgen in 2022’

Volgens de voorspelling van cryptomagnaat Brock Pierce kan de prijs van Bitcoin in 2022 kort de $200.000 raken.


Prijs van Bitcoin is afhankelijk van externe factoren

Brock Pierce, een van de rijkste mensen binnen de cryptocurrency-industrie, zei dat het hem niet zou verbazen als de Bitcoin-prijs volgend jaar $100.000 zou bereiken in een recent interview met Fox Business. Hij voegt eraan toe dat het voor hem zelfs denkbaar is dat de top cryptocurrency zelfs boven de $200.000 zou kunnen uitbreken.

Hij voorspelt dat BTC kort het bovengenoemde prijsniveau zou kunnen bereiken voordat het teruggaat naar lagere niveaus. De prijsprestaties van Bitcoin in 2022 zijn afhankelijk van ‘externe factoren’. Dit wijst naar de massale gelddruk die op dit moment plaatsvindt.

Wereldwijde onzekerheid binnen het financiële systeem zal volgens de miljardair de belangrijkste katalysator zijn voor de groei van Bitcoin. Toch beschouwt Pierce het niet als een afdekking tegen inflatie, omdat het meer risico en volatiliteit heeft.

Hij is van mening dat Bitcoin de rol van waardeopslag vervult, terwijl altcoins de industrie vooruit helpen. Dat gezegd hebbende, gelooft hij dat veel projecten het niet zullen overleven als hij de huidige marktsituatie vergelijkt met die van internet in de jaren 90.


Kritiek van Elizabeth Warren

Pierce zei dat hij blij was dat de senator van Massachusetts de tijd nam om over Bitcoin te leren. Hij moedigt haar echter aan om actuele informatie in te winnen alvorens haar mening te vormen.

Hij beweert dat Bitcoin helpt om de financiële inclusie in plaatsen als El Salvador te vergroten, maar hij erkent wel dat een aanzienlijk deel van de rijkdom geconcentreerd is in de handen van rijke early adopters.

In een tweet van dinsdag betoogde Warren dat Bitcoin nog ongelijker was dan de dollar.

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten