Prijsanalyse

Prijsanalyse

bZx Protocol prijsanalyse 25 februari 2021

Hoe staat de bZx protocol koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de BZRX grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


bZx Protocol daggrafiek

Vandaag behandelen we een cryptomunt die onze analist al een tijdje in de gaten houdt. Technisch gezien staat deze coin er, in de ogen van onze analist, namelijk goed. We zien namelijk dat toen het weerstandslevel op $0.7669 gehit is de koers is teruggevallen naar het supportlevel op $0.3738 wat tevens een golden pocket retrace was. Hier is het vervolgens goed opgevangen door de ema100.

De dagelijkse grafiek is geopend met een bullish candle en de overige signalen zijn ook gunstig dus laten we eens snel verder gaan inzoomen om meer details te vergaren.

BZRX dag-grafiek – Bron: Tradingview

bZx Protocol 4-uurs grafiek

Op de 4-uurs grafiek kunnen we een beginnende opwaartse compressie spotten door de lows met elkaar te verbinden. Tevens vormt het een ascending triangle waarbij de kans rond de 70% ligt op een uitbraak aan de bovenzijde.

De ema55 is bezig de ema100 bearish te kruisen en de ema200 zorgt voor wat weerstand op de candles. Op de rsi is ook een beginnende opwaartse trend te herkennen. De rsi bevindt zich namelijk boven de ema maar nog onder het 50 niveau.

BZRX 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

bZx Protocol 1-uurs grafiek

Op de 1-uurs grafiek zien we ook voorzichtige signalen voor een trendommekeer. De lokale highs in het geel zijn doorbroken maar voor een duidelijke bevestiging wil je de highs van de ascending triangle gebroken zien worden. De rsi staat op dit timeframe gunstig en bevind zich boven de twee maatstaven namelijk de ema en het 50 niveau.

De laatste wave omhoog gemeten met de fib zien we een golden pocket op de onderste groene trendlijn liggen wat een perfecte instap zou kunnen worden wanneer er duidelijke reversal signalen zijn.

BZRX 1-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Conclusie

Het zou mooi zijn als de fib 0.618 op de dagelijkse grafiek support kan gaan bieden. Dit zou mooi overeenkomen met de golden pocket van de fibonacci op de 1-uurs grafiek.

Wanneer de koers omhooggaat verwacht onze analist weerstand op $0.5922 alvorens de koers richting de supply zone kan gaan rond de $0.7669. Aan de andere kant is het mogelijk dat de koers zakt richting de $0.3738. Als dit niveau wordt gehouden kunnen we nog enigszins bullish blijven. Zakt de koers daar ook doorheen dan gaat de koers onder de 30 cent uitkomen en onder de witte trendlijnen waarbij het sentiment kan gaan keren naar bearish.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten