Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano (ADA) stijgt +25% en is nu de 4e grootste crypto

Het is een unieke tijd voor de cryptomarkt. De Bitcoin prijs steeg gisteren weer tot boven de $40k en de Ethereum prijs bereikte een hoogtepunt van $1750. Toch zijn het niet de grootste twee crypto’s die deze week de show stelen. Veruit de best presterende top-10 munt is namelijk Cardano.


ADA prijs stijgt in 1 week tijd met 93%

Op het moment van schrijven ligt de ADA prijs rond de $0,693. Dit terwijl de koers gisteren nog rond de $0,551 lag. Dat betekent dat de prijs vandaag met meer dan 26% is gestegen. Kijkend naar de week grafiek, zien we pas echt hoe groot de koersstijging van Cardano is geweest. De munt is in 7 dagen tijd namelijk met meer dan 93 procent gestegen. Als we nog wat verder uitzoomen, naar de 3 maandelijkse grafiek zien we zelfs dat ADA een winst van meer dan 500 procent heeft geboekt.

Cardano koersverloop – Bron: Tradingview

Deze geweldige koersprestatie heeft ervoor gezorgd dat ADA nu de op 3 na grootste cryptocurrency ter wereld is. Het heeft Ripple’s XRP token namelijk van plek 4 verstoten. Cardano heeft nu een marktkapitalisatie van 21.6 miljard.

ADA is nu bij het weerstandsniveau van $0,70 aangekomen, maar het lijkt erop dat ook deze spoedig gebroken zal gaan worden. De volgende weerstandsniveaus liggen op $0,80 vervolgens op $0,94 en op $1,00.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten