Cardano Nieuws, Solana Nieuws

Cardano Nieuws, Solana Nieuws

Cardano DEX gaat live op het Mainnet

De gedecentraliseerde exchange Minswap heeft eerder vandaag aangekondigd live te zijn gegaan op het Cardano-mainnet.


Minswap is eindelijk live

De multi-pool gedecentraliseerde exchange Minswap kondigde eerder vandaag aan dat het live ging op het Cardano-mainnet.

De gebruikers kunnen nu liquiditeit storten in ruil voor beloningen. Daarnaast kunnen ze munten nu op een gedecentraliseerde manier ruilen. Yield Farming zal vanaf aankomende week, op 14 maart beschikbaar zijn op de exchange.

Minswap heeft zijn audit afgerond in samenwerking met het concept-to-launch software-innovatielab Tweag.

Minswap ging in september live op het Cardano testnet. Dit was voorafgaand aan de lancering van smart contract functies. Het debuut was echter controversieel vanwege het “concurrency” -probleem dat er voor zorgt dat swaps niet door kunnen gaan. Na te zijn geconfronteerd met de terugslag zei Minswap dat het bezig was om de probleem op te lossen.


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Grootste Cardano DEX

Volgens gegevens afkomstig van het crypto analyseplatform DefiLlama heeft Minswap momenteel $48,87 miljoen aan waarde in bezit.

SundaeSwap, dat eind januari live ging op het mainnet, heeft momenteel een totale waarde van $121,75 miljoen. Het is daarmee de grootste Cardano DEX. Met slechts $172,46 miljoen aan waarde is Cardano niks in vergelijking met andere “Ethereum-moordenaars” zoals Solana en Avalanche.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten