Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Cardano gaat Ethereum voorbij op basis van transactievolume

Cardano heeft Ethereum overtroffen op basis van het dagelijks transactievolume de afgelopen 24 uur. Zo blijkt uit gegevens van Messari.


Cardano en Ethereum blijven rivalen

Volgens gegevens van Messari is Cardano Ethereum dus voorbij in termen van transactievolume van de afgelopen 24 uur. Het gaat om bedragen van $7,02 miljard en $5,41 miljard. De twee rivaliserende crypto valuta’s gaan nek aan nek als het gaat om transactievolume.

Messari
Cardano haalt Ethereum in – Bron: messari.io

Toch is er een groot verschil. Cardano gebruikers betaalden de afgelopen 24 uur slechts $66.058 aan transactiekosten in vergelijking met Ethereum’s $44,74 miljoen.


Wil jij Cardano verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


De opening van SundaeSwap

Een belangrijke reden van het stijgende volume is de lancering van SundaeSwap. De gedecentraliseerde exchange heeft onlangs namelijk aangekondigd dat het zijn mainnet deze donderdag gaat lanceren.

John Woods, directeur van Input Output, beschreef tal van schaaloplossingen die naar verwachting in 2022 zullen worden geïmplementeerd. Hij zei ook dat er een enorm aantal projecten zijn die bijna afgerond kunnen worden:

“Afhankelijk van hoe druk het op een bepaald moment is, heeft u mogelijk een paar minuten extra nodig voor uw transactie. We hebben echter een heel solide plan voor schaalvergroting.”


Cardano is terug in de top 5

Vorige week won Cardano een poll die geplaatst werd door Ethereum oprichter Vitalik Buterin, waarin hij vroeg welk alternatief van Ether tegen 2035 de grootste crypto valuta ter wereld zou kunnen worden.

De prijs van de ADA token is vandaag met ongeveer 10% gestegen, zo blijkt uit gegevens van CoinMarketCap. In de afgelopen 7 dagen is de prijs zelfs met 37% gestegen. ADA is nu de vijfde grootste crypto valuta op basis van marktkapitalisatie en overtreft daarmee de USD Coin stablecoin en Solana.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten