cardano, ada
Cardano

Cardano klaar voor een sprong naar $0,70: De cruciale indicator die je moet volgen

Investeerders in Cardano (ADA) hebben reden tot tevredenheid. Begin december ervoer het project een indrukwekkende stijging van meer dan 50%. Inmiddels lijkt Cardano te stabiliseren rond een waardering van $0,61.

Cardano is klaar voor een prijsstijging naar $0,70

De gerenommeerde crypto-analist Ali Martinez suggereert dat Cardano’s (ADA) koers een aanzienlijke sprong kan maken, met een potentiële stijging naar $0,70. Dit zou een aanzienlijke toename betekenen van bijna 15% ten opzichte van de huidige prijs.

In zijn analyse toont Ali Martinez een grafiek waarop de ADA-prijs binnen een dalend driehoekspatroon handelt, een patroon dat wordt gekenmerkt door een neerwaartse bovenste trendlijn en een horizontale onderste trendlijn. Volgens Martinez kan dit patroon de koers in een van de twee richtingen sturen, met potentie voor een bullish uitbraak in de nabije toekomst. Voor een positief scenario benadrukt hij dat een aanhoudende sluiting boven het $0,638 prijsniveau essentieel is om een opwaartse trend te kunnen inzetten. Als dit gebeurt, zou de waarde van de altcoin kunnen stijgen naar ongeveer $0,70.

Tegelijkertijd waarschuwt Martinez investeerders om de horizontale trendlijn van het driehoekspatroon, aangeduid met een $0,613 steunlijn, nauwlettend in de gaten te houden. Een daling onder dit niveau zou het positieve momentum van Cardano kunnen ondermijnen. Om dit steunniveau te handhaven, zullen macro-economische factoren, on-chain ontwikkelingen en de prestaties van Bitcoin (BTC) van cruciaal belang zijn.

Afname in kleine ADA wallets

Het blockchain analyseplatform Santiment heeft recentelijk echter een verontrustende trend voor Cardano blootgelegd op fundamenteel niveau. Er is een opvallende afname in het aantal kleine ADA-wallets geconstateerd. Deze daling was vooral op 17 november significant, met een afname van meer dan 98%. Deze trend kan duiden op een verminderd vertrouwen onder kleine investeerders, wat mogelijk invloed kan hebben op de marktdynamiek en de prijsstabiliteit van ADA.

Conclusie

Ondanks enkele zorgwekkende signalen, zoals de afname in kleine ADA-wallets, ziet de toekomst er over het algemeen goed uit voor Cardano (ADA). Met een recente stabilisatie rond $0,61 en de positieve analyse van crypto-expert Ali Martinez, die een potentiële stijging naar $0,70 voorziet, lijkt Cardano klaar voor verdere groei. Deze voorspelde stijging van bijna 15% hangt af van het handhaven van cruciale prijsniveaus en kan een aanzienlijke vooruitgang betekenen voor de munt, ondanks de huidige uitdagingen in de markt.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?
Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC